Indián kultúra jellegzetességei?

Indián kultúra ugyanúgy nincs, mint gyümölcs!
Van alma, körte stb, de gyümölcs az nincs.
Melyik indián törzs kultúrája érdekel?
Célzottan keress rá legjobb barátodnál, a Gúglin!

A kérdezőnek üzenem, hogy az ilyen jellegű kérdésekkel a Google-t kell megkérdezni, mert kismillió találatot ad ki fél pillanat alatt. Nem bunkóságból írtam, amit írtam, de mindig felhúznak azok a kérdések, amikkel sokkal egyszerűbb lenne bármelyik keresőt megkérdezni, mint itt néha órákat várni egy válaszra.
A kérdésed kiírása és az én válaszom között 5 perc telt el, ennyi idő alatt simán megtalálhattad volna, amit keresel :*

:D :D Ó igen, a szokásos kifogás, amivel a lustaságot lehet leplezni "ez egy olyan oldal, ahol kérdezni lehet, épp ezért a neve az, hogy Gyakori kérdések"... :D
Csak egy ilyen kérdést feltenni pont annyira fölösleges, mint a boltban megkérdezni az eladót, hogy "Meddig tart az akció?", amikor 5 méterenként ki van téve egy tábla, amin minden - a dátum is - le van írva.
Éééérdekes, 4 kattintással és 2 szó beírásával normális, érdekes tartalomra bukkantam, kb. fél perc alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!