Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az éjjel nappal budapestben...

Az éjjel nappal budapestben játszó Zsófiért miért van mindenki elájulva? Miközben egy lófejű, rommásminkelt "műanyag" az egész nő!?

Figyelt kérdés
2015. jan. 13. 09:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is irritáló feje van, de lehet hogy csak az idegesítő beszéde miatt gondolom így. Eleinte amúgy a sorozatból őt gondoltam a legszebb nőnek. (de csak az ottani színészek közül)

n

2015. jan. 13. 13:11
 12/15 anonim ***** válasza:
Azért fugáznám.
2015. jan. 13. 14:00
 13/15 anonim ***** válasza:

"Azért ugye azt tudjátok, hogy ez egy szerep? Ez nem egy valóságshow."

Szerepek eljátszásához színészek kellenek, az a lány pedig a legnagyobb jóindulattal em nevezhető színésznőnek. Teljesen el tudom képzelni, hogy a való életben is hasonlóan viselkedik. A saját személyiségüktől homlokegyenest különböző karaktert hitelesen csak kiváló színészek képesek eljátszani. Ezekből pedig az következik, hogy igen, ő valójában ilyen.

De van konkrét példám is!

A Kristóf nevű szereplőt alakító színésszel volt szerencsém egy buszon utazni még tavaly nyáron. Jött az ellenőr, vajon kinek nem volt egyedül jegye? Neki. Vajon ki kezdett annak ellenére hülye magyarázkodásb, hogy nem neki volt igaza? Ő. Az ellenőrtől akart mindenáron venni egy jegyet, mert szerinte azt lehet. Hiába mondta az ellenőr, hogy ez nem így működik, előre váltott, vagy sofőrtől a megállóból elindulás előtt megvett jeggyel lehet csak utazni. Ráadásul ugyanazt a stílust használta egész végig, mint amit a sorozatban láthattunk tőle. Ráadásul közben felvett egy telefont, hogy ez őt nem érdekli, ha nem hagyják, hogy vegyen jegyet, akkor hagyja őt békén az ellenőr. A telefonba meg elkezdte mondani, hogy jaj bocs a késésért, már a buszon vagyok, nagyon sietek, stb. Na ellenőrnek sem kellett több, szépen leszállította a következő megállóban. Sokkal nagyobb büntetés volt ez neki, hogy még többet késett, mint az a 16 000, amit ki kellett volna fizetnie :D

Ennyit tehát erről. Azok az emberek nem színészek, szimplán magukat adják.

2015. jan. 13. 14:21
 14/15 A kérdező kommentje:
ezt amúgy nagyjából én is így gondolom,hogy ugyan nem valóságshow,és csak szerepeket játszanak benne az emberkék,azért a rájuk osztott szerep nem áll messze a valódi énjüktől!
2015. jan. 13. 17:06
 15/15 anonim ***** válasza:

a feje nem szép, de magas és jó az alakja, és igen, túl sok sminket használ.

de ha már témánál vagyunk, miért, Alexa hogy néz ki?:)

szerintem borzalom az a nő, na, ő tényleg mű, és rengeteg igénytelen férfinak ő is bejön.

nagyon egyszerű: férfiként mondom, hogy a legtöbb magyar férfi igénytelen, így bármilyen műanyag-nőre képes ráizgulni.

annyiban nincs igaza az egyik válaszolónak, h igen, ez egy sorozat, nem valóság, viszont magukat adják a szereplők félig-meddig, mivel csak azt mondják meg nekik, hogy milyen jelenetet kéne eljátszani, azt nem, hogy mit mondjanak.

2015. jan. 20. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!