Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van olyan ember rajtam kívül,...

Van olyan ember rajtam kívül, akinek senki se kíván boldog születésnapot?

Figyelt kérdés

Se Facebookon, se a való életben. Egyedül az anyám mondja mindig, de igazából senki más, a kortársaim, a fiatalok azok nem. Pedig egymásnak mindig boldog születésnapokat kívánnak ha valakinek van, szoktam hallani, ezenkívül mindenki Facebook üzenőfalára annyi "boldog születésnapot" szöveg érkezik, hogy nem győzi egyesével megköszöngetni őket.

Kicsit rosszul esik, hogy nekem meg tényleg senki nem kíván boldog születésnapot.

2015. jan. 13. 05:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

én nem is a valódi szülinapomat adtam meg facén.

apám felköszöntött...

2015. jan. 13. 18:52
 12/12 anonim válasza:
En is igy vagyok vele...nemerdekel se az enyem se a mase...utoljara 13evesen csinalt anya osszejovetelt szulinapomra utana leszokott o is hala az istennek...akkor kivanok valakinek ilyet ha nagyon muszaly de amugy annyira nemerdekel az egesz
2016. nov. 25. 03:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!