Mijen nök a szexisebbek? A teletbekk vagy a modell alkatuak?
Mindkettőben van szexis is, meg nem szexis is...
Nője, és nem alakja válogatja.
Kinek mi.. :)
Átlagos alkatú vagyok, de a barátom mondja néha hogy hízhatnék kicsit, úgy még jobb lennék :) Neki egy kicsit teltebbek jönnek be. Mástól meg megkaptam hogy vastag a karom (nem úgy értette hogy a testemhez képest) :D
Szóval ez nagyon pasifüggő :)
A modell.
Nem véletlen az az ideál.
uhh, ne utolsó, ne hozz fel ilyen bugyuta példát, kérlek, mondd, hogy csak ironizáltál... vagy ennyire fiatal vagy?
én sem vagyok túl idős, de pl a 90-es évek elején még a bögyös modellek voltak az ideálok, jó pár száz évvel ezelőtt pedig a molett..., szóval ezzel az indoklással elég egyszerűnek tűnsz
ha tudnál szöveget értelmezni, az előttem válaszoló azt írta, hogy modell
manapság pedig a modell nem feltétlen egyenlő a vékonnyal, lehet valaki modell anorexiásan is és normális testsúllyal is ;)
#5 vagyok, igen még fiatal.
Én úgy hallottam az a vonzó amit az ember egészségesnek talál. Legalábbis ha egy kevés háj is van rajta (jó, a melleken mondjuk elfogadható a férfiak nagy részének, de nekem azok a lógó csöcsök sem tetszenek) az nekem már visszataszító. A modell alkatú lányok azt sugározzák, hogy ők kis törékenyek, kell egy férfi melléjük aki megvédi őket. Ellentétben egy teltebb nő nekem nagyon domináns. Meg utálom a férfias vonásokat. Szóval ha egy lánynak szélesebb a válla és dereka az enyémnél, nagyobb a hasa, egy szóval nem kisebb nálam akkor már semmit nem érzek, max félelmet.
Az, hogy magasabb szerintem egyáltalán nem gáz, mert nézhet ki nagyon jól a magasságához képest, viszont ha szélesebb, az már visszataszító. Ezen kívül a kerek arcot sem bírom. Remélem érthető volt.
Azt én is tudom, hogy régen a dagadtak jelképezték a jólétet, de akkor még nem volt tisztában az emberiség ennyire a genetikával. Mai fejjel úgy gondolom, hogy ha 10 év múlva mindenki kövér lenne, én akkor is vékony/sportos maradnék, és szintén csak egy ilyen lányt bírnék elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!