Ja a tescoba szarás közbe nem zártam be a wc ajtót -.-..
2015. jan. 8. 23:07
2/11 anonim válasza:
Rám is kula közben. Elég idegesítő, ha nem zárható egy wc és kifelé nyílik az ajtó...
2015. jan. 8. 23:07
3/11 anonim válasza:
Nem,még nem történt ilyesmi.
2015. jan. 8. 23:08
4/11 anonim válasza:
Csak az öltözőben sétált be hozzám egyszer egy kisfiú :D
2015. jan. 8. 23:16
5/11 anonim válasza:
Egyszer! Jó szűk klotyó volt befelé nyíló ajtóval. Én meg idegen helyen nem ülök rá a rötyire inkább egy kissé fölé guggulok a combomon támasztom magam, így a fejem is előrébb van. Így, amikor valaki rám nyomta az ajtót teljes gőzzel majdnem beleestem a budiba!
Olyat káromkodtam, hogy na, hogy miért nem képes kopogni ha már zárva látja az ajtót....kissé ideges lett a nő csak habogott és kirohant:)))
Azóta ha nem olyan sürgős akkor végigpakolom w.c. papírral az ülőkét és úgy ülök rá.
2015. jan. 8. 23:22
6/11 anonim válasza:
Ja, meg múltkor az eladónak kellett kiszabadítania a fülkéből, mert kiesett a zár gombja belül.
[A kérdezőnek (?): 20 vagyok és lány, de nem ismerkedem. Nem is gondolnám, hogy valaki fantáziáját ilyesmi izgatja.]
4. voltam
2015. jan. 8. 23:25
7/11 anonim válasza:
Hát már otthon a család is, meg voltam sokszor kolis, akkor jó szokás volt hogy nem zárható ajtót tépik fel...de volt olyan, aki még a zárt ajtót is rám nyitotta addig rángatta :D
2015. jan. 8. 23:37
8/11 anonim válasza:
Én egyszer egy csajra nyitottam rá, amikor a kábelgyárat fejlesztette. Egy szórakozóhelyen, a férfi wc-ben, ami ráadásul zárható is volt, de mégsem zárta be... Nem tudom, ki lepődött meg jobban. Nem volt semmi felemelő benne.
2015. jan. 8. 23:48
9/11 anonim válasza:
Koli szobában vertem a farkam, a szomszéd csaj meg csak benyitott szokásához híven, kopogás nélkül.
2015. jan. 9. 00:09
10/11 anonim válasza:
Hozzánk a húgom sétált be szex közben, én alul-szoknya fel, barátom rajtam,gatyában, gyakorlatilag úgy nézhettünk ki, mint akik csak egymáson fekszenek. Ő észre sem vette, beséltált elmondta, amit akart, beszéltünk pár szót, majd kiment. Nagyon röhögtünk utána, meg akkor is, amikor elmondtuk neki, hogy mibe sétált bele :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!