Ti még hisztek a technika világában annak, hogy van magánszférátok?
Csak szólok, hogy a legtöbb esetben van lehetőség arra, hogy a célzott hirdetéseket kikapcsold, akkor csak random hirdetéseket kapsz. De azzal értek egyet, aki a költségekkel jött, aki a mai világban azt hiszi, hogy bármit ingyen kap, az jó nagy marha. Nem vagy köteles használni a szolgáltatásokat, ha ennyire zavar.
Egyébként nem, nem szoktam aggódni alapvetően, mert a lényeges adataimat nem adom meg semmilyen fórumon és minimumra csökkentem a kockázatot, hogy visszaéljenek azzal a kevéssel, ami nyilvános. Az meg hogy kapok néha reklámokat... hát istenem. Ha van postaládád, akkor is kapsz szórólapokat. Ha valaki nagyon tudni akart valamit, régen is ki tudta nyomozni. Én a fő problémát abban látom, hogy az emberek jó része határtalanul ostoba. Nem kell túlparázni sem, mert minek. Csak ésszel kéne használni a technikai lehetőségeket és akkor összességében véve még mindig több lesz az előny, mint a hátrány. Ilyen egyszerű.
Akkor előző leírom újra a reklám megfigyelés csak egy egyszerű példa felhozatal volt, mivel egyesek nem, vagy csak simán nem akarták érteni a kérdésemet és mindjárt jöttek azzal, hogy fejtsem ki a konkrét parámat. Nincs konkrét parám, csak feltettem kiviből egy kérdést leginkább, azért merült fel bennem, mert itt gyikon is nagyon nagy erőszeretettel érvelnek a magánszféra jogaira.
Dehogy válaszoljak a kérdésre én magam is:
szerintem neten, és az okos telefonok világában, már rég nincs olyan, hogy magánszféra, épp azért ahogy te is írtad ésszel kéne használni mindent. Pl. nekem eszembe sincs fészen magán jellegű beszélgetést folytatni, majd személyesen megbeszélem a barátaimmal, miért? Mert ahogy minden adatot/beszélgetést stb. feltudtak annak idején tolni torrentre, úgy most is hozzáférhetnek illetéktelenek. Ez az én véleményem, de várom a többiek véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!