Van itt olyan, aki a tipikus "amerikai gyerek életet" élte/éli?
Van egy rokonom, aki azzal tölti idejét, hogy Xboxozik, most van neki Xbox One-ja, ha tehetné egész nap játszana rajta. 14 évesen lett barátnője, azóta van egy másik. Néha tanulgat, 4-es megszokott lenni neki mindenből. Haverokkal skype-ol, neten beszélget, rockot hallgat, deszkázik néha.
Sok amerikai tininek is ilyen az élete, csak az xbox, haverok, barátnő, kicsi suli, deszka, nem stresszel annyit, mert nincsenek nagy elvárásai, megvan mindene amit akar. Jó, most lehet belekötni, hogy nem is így élnek Amerikában, de nagy része igen a tini fiúknak.
Szerettem volna én is így felnőni, de én egy falusi parasztfiúként cseperedtem fel. Nem sok közöm volt az ő életéhez, még az első csók is kissé ittasan 18 évesen esett egy buliban, ő pedig 14 évesen barátnőzött.
Vannak még itt ilyen emberek, akiknek hasonló volt a gyerekkoruk, vagy most ilyen? Csak érdekel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!