Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szilveszterkor elkóborolt...

Szilveszterkor elkóborolt kutyák facebook megosztása, avagy miért ilyen hülyék az emberek?

Figyelt kérdés

Màr a sokaidik ilyen fényképes posztot látom:

elveszett kutyus, aki szelíd és jó húsban van....

Ha olyan szelíd, akkor miért nem viszik be egy állatorvoshoz???? Megnéznék a chipet és màr menne is érte a gazda.

Erre, feltolják facera, azt nagy valószinűséggel az utcán maradt a kutya.

2015. jan. 5. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

1. Talán nem akarnak pénzt költeni.

2. Rengetegen nem chippeltették a kutyájukat.

2015. jan. 5. 21:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az állatorvos nem ingyenes, még a chip leolvasás sem...
2015. jan. 5. 22:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én azon vagyok kiakadva, amikor olyan megosztást látok, hogy igazolványokat találtam és felteszi a személyit...

Basszus, ha azt írja, hogy ott a személyi meg mindenféle irat, akkor valószínűleg ott a lakcímkártya is, de ha nem akarja a tulajt vadászni, akkor vigye be a rendőrségre. Ezt nem lehet hetekig keringetni, ha valaki így kapja vissza a a személyijét, TB kártyáját, azzal mit csináljon, ha azóta újat kért??? Tegye el a fiókba emléknek???

A másik a múltkori vihar után volt. Valaki feltette, hogy talált egy rakás rendszámtáblát amit a vihar levert és kiposztolta.

Miért nem viszi be a rendőrségre???? A tulajok ezt minél előbb pótolják, ha megállítja a rendőr akkor nem fogja azt mondani, hogy kérem én most figyelem a facebook megosztásokat....

2015. jan. 6. 01:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a kutyás dolog azért butaság, mert nem jó semmire. Pl. ha látom, hogy valakinek eltűnt a kutyája és keresem, és valóban meglátom az utcán (ami nem valószínű, hiszen mindneki megosztja, aki nem is arrafelé lakik...), akkor nem tudom, mit csinálnék. Viszonylag kevesen fognak be egy idegen kutyát, mert látták a Facebookon. Hazaviszem addig és etetem, amíg enm jönnek érte? és hogy viszem haza? És egyáltalán, gondolja, hogy felismerem? Más ember kutyája nem oylan jellegzetes a szemnek, olyan mint bármelyik másik abból a fajtából. de ha fel is ismerném, mit csinálnék, hogy kapnám el, és hová tenném?
2015. jan. 6. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!