Szilveszterkor elkóborolt kutyák facebook megosztása, avagy miért ilyen hülyék az emberek?
Màr a sokaidik ilyen fényképes posztot látom:
elveszett kutyus, aki szelíd és jó húsban van....
Ha olyan szelíd, akkor miért nem viszik be egy állatorvoshoz???? Megnéznék a chipet és màr menne is érte a gazda.
Erre, feltolják facera, azt nagy valószinűséggel az utcán maradt a kutya.
1. Talán nem akarnak pénzt költeni.
2. Rengetegen nem chippeltették a kutyájukat.
Én azon vagyok kiakadva, amikor olyan megosztást látok, hogy igazolványokat találtam és felteszi a személyit...
Basszus, ha azt írja, hogy ott a személyi meg mindenféle irat, akkor valószínűleg ott a lakcímkártya is, de ha nem akarja a tulajt vadászni, akkor vigye be a rendőrségre. Ezt nem lehet hetekig keringetni, ha valaki így kapja vissza a a személyijét, TB kártyáját, azzal mit csináljon, ha azóta újat kért??? Tegye el a fiókba emléknek???
A másik a múltkori vihar után volt. Valaki feltette, hogy talált egy rakás rendszámtáblát amit a vihar levert és kiposztolta.
Miért nem viszi be a rendőrségre???? A tulajok ezt minél előbb pótolják, ha megállítja a rendőr akkor nem fogja azt mondani, hogy kérem én most figyelem a facebook megosztásokat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!