Szerintetek melyik a jobb játék, a GTA 4 vagy a GTA San Andreas?
Nekem az SA jobban tetszett. Több tartalom volt benne és kényelmesebbnek éreztem az egész játékot. A 4-ben telefonálgatni kellett össze-vissza ha akartál valamit, stb, egyszerűen macerás volt létezni abban a játékban.
De ettől függetlenül mindkettő nagyon jó volt, a történeteik egyformán tetszettek.
GTA4
1# telefonálni ha akartál valamit? Miért mi mást kellene? füstjelezni?
2
Odamenni a helyre ahol csinálni akarsz valamit (pl. bowling), és ott magadtól kezdhheted a kis minijátékodat. Esetleg egy rövid kis jelenetben láthatjuk, ahogy a társunk megérkezik a saját járművével, úgyhogy nem kell telefonálgatni, odamenni, felvenni, és elfurikázni valakit egy kocsmába, hogy egy félperces darts-meccset lejátsszunk vele. Egyszerűen kényelmetlen volt.
Egyik se kötött le túlságosan, a Vice Citybe viszont emlékszem, több száz órát töltöttem abban az időben.
Most az új V nem tűnt rossznak, de nem próbáltam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!