Lett mar valaki ongyilkos a kornyezetetekben? Ha igen, hogyan dolgoztatok fel es mennyi ido alatt? Milyen hatassal volt ratok?
Figyelt kérdés
Csaladtag, barat, ismeros, osztalytars, barki.2015. jan. 1. 21:33
11/19 anonim válasza:
Sehogy. Leszar mindenki. Nem véletlenül akar valaki öngyilkos lenni, mondjuk nem csak ez játszott közre.
12/19 anonim válasza:
Nem ìrok dátumot, de nagyon nem távoli a dolog. 17 èves volt felakasztotta magát. Gyûlölöm hogy ezt tette ,megõrülök annyira hiányzik már most. Soha nem bocsájtom meg neki hogy hagyhatott itt mindenkit, bolond :(
13/19 A kérdező kommentje:
Ertem. Koszonom a valaszod. Sok erot es kitartast kivanok az egesz csaladnak.
2015. jan. 1. 22:38
15/19 A kérdező kommentje:
18 eves sracnak meg: szerintem vagy gyird ki magad es verd el aki piszkal. Fiatal vagy meg. Sok minden var meg rad. Bird ki a csaladoddal es szerezz baratokat. En is baratokkal nottem fel, ok voltak a csaladom.
2015. jan. 1. 22:40
16/19 A kérdező kommentje:
Elso: szeretnek meg kerdezni. Ha ugy erzed nem akarsz valaszolni, teljesen megertem. Ha ugy erzed talan meg joy is tesz, ha kibeszelheted magadbol, akkor varom valaszod. Azt szeretnem csak kerdezni, hogy vetett veget az eletenek?
2015. jan. 1. 22:43
17/19 A kérdező kommentje:
es mennyi idosen?
2015. jan. 1. 22:44
18/19 anonim válasza:
1. vagyok
bocsi, de nem szeretném felidézni...Még nem sikerült teljesen túltenni magam rajta. 18 volt
19/19 anonim válasza:
Az iskolánkban még pár évvel ezelőtt egy talán 14-15 éves lány leugrott valahonnan 20-30 méterről, és meghalt. Egyáltalán nem ismertem a lányt, azt sem tudtam ki ő, a közösségi oldalakról néztem meg, de még így is kicsit megviselt, sokáig nézegettem az oldalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!