Pártatlan véleményre van szükségem. Bocsánatot kérjek?
Szóval röviden a szitu. Én vagyok a lány, van egy fiú ismerősöm, ősszel ismertem meg, egy suliba járunk. Körülbelül egy hónapja elkezdtünk naponta beszélni, flörtölgetett velem. Aztán múlthéten kicsit összekaptunk mert miután rákérdeztem, azt mondta, hogy még nem tudja eldönteni akar e tőlem valamit. Jó tisztáztuk a helyzetet. Majd kiderült, hogy neki még mindig tetszik egy barátnőm. Oké, nem akadtam ki, nekem is tetszenek mások, nem para. Aztán pénteken szintén egy félreértés miatt nagyon összevesztünk, és körülbelül negyed óráig csak szidtam, hogy hogy mondhat egyáltalán ilyet. Miután elmondta, hogy ő nem úgy gondolta bocsánatot kértem a kirohanásom miatt. Ő pedig elkezdett patáriát csapni, hogy mennyire furcsán viselkedek vele, meg lehet jobb lenne ha pár napig nem beszélnénk. És kicsit rosszul esik, mert tényleg jóban vagyunk. Most akkor kérjek bocsánatot így 3 nap elteltével vagy hagyjam az egészet?
Igen, ez életem legnagyobb problémája eléggé rosszul érzem emiatt magam, nem kérek bunkó kommenteket...
Ez a srác nem akar tőled semmi komolyat.
Gondold végig, hogy tudsz-e csak a barátja maradni (és majd végignézni, ahogy összejön másokkal.)
Ha igen, akkor kérj tőle bocsánatot!
Ha nem, akkor felejtsd el őt úgy, ahogy van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!