Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy a nevem...

Lehetséges, hogy a nevem miatt nem vagyok szimpatikus az embereknek?

Figyelt kérdés

A nevem negativ kisugárzást bocsát az emberek felé? Amig nem tudják a nevem, kedvesek, aranyosak, jót röhögünk, de ahogy elmondom az egész keresztnevem (általában a becenevemmel mutatkozok be) beflegmulnak. Előbb itt olvastam egy kérdést, 2 név között szeretett volna választani a kismama, az egyik az enyém volt. De mindenki mondta, hogy ne, mert az összes ismerőse akit igy hivnak, ellenszenves és nem szeretik, volt aki r''''anczozta, meg drogosozta.

Nevet változtati nem szeretnék, mert ezt a nevet a szüleimtől kaptam, és ezt amolyan árulásnak érezném

2014. dec. 29. 14:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz, ez butaság. Hogy lehetne már valakit a neve alapján megítélni? Nekem is van olyan név, amit ha meghallok, egyből egy nem túl szimpatikus személy jut az eszembe, de attól még nem gondolom azt, hogy akkor minden ilyen nevű ember gonosz, csúf, rossz.

Viszont most már én is kíváncsi vagyok a nevedre :D

2014. dec. 29. 15:23
 12/17 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel a keresztneved. :)
2014. dec. 29. 18:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Kiderült már, mi a kérdező neve?
2014. dec. 29. 18:48
 14/17 A kérdező kommentje:
Egyébként Lilla a keresztnevem, elfelejtettem odairni :D
2014. dec. 29. 23:05
 15/17 anonim ***** válasza:
A Lilla gyonyoru nev, semmi baj nincs vele. Egyebkent sem hinnem, hogy barkinek egy nev miatt nem vagy szimpi. Nekem pl a Ruben nev az, ami egy nagyon unszimpatikus emberhez kotodik, raadasul ritka nevkent nem igazan van lehetosegem arra, hogy tobb ilyen nevu embert megismerve semlegesse valjon a nev. Megis, egyszer talalkoztam masik Rubennel es nem az volt az elso gondolatom, hogy huha, o is a gaz Rubenek koze tartozik, hanem hogy je, ot is igy hivjak. Ertelmes ember tudja, hogy nem te valasztottad a nevedet.
2014. dec. 30. 05:51
 16/17 anonim ***** válasza:

Tökjó név a Lilla, egyáltalán nem ribis. Úgyhogy nem értem a veled találkozókat.

"általában a becenevemmel mutatkozok be"

És az micsoda?

Utolsó, egy Ruben alapjáraton gyanús, megértelek :)

2014. dec. 30. 07:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Bizti nem Lila Lilla vagy! Akkor hol itt a probléma?:-)
2015. jan. 3. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!