Lehetséges, hogy a nevem miatt nem vagyok szimpatikus az embereknek?
A nevem negativ kisugárzást bocsát az emberek felé? Amig nem tudják a nevem, kedvesek, aranyosak, jót röhögünk, de ahogy elmondom az egész keresztnevem (általában a becenevemmel mutatkozok be) beflegmulnak. Előbb itt olvastam egy kérdést, 2 név között szeretett volna választani a kismama, az egyik az enyém volt. De mindenki mondta, hogy ne, mert az összes ismerőse akit igy hivnak, ellenszenves és nem szeretik, volt aki r''''anczozta, meg drogosozta.
Nevet változtati nem szeretnék, mert ezt a nevet a szüleimtől kaptam, és ezt amolyan árulásnak érezném
Csatlakozom az előttem szólókhoz, ez butaság. Hogy lehetne már valakit a neve alapján megítélni? Nekem is van olyan név, amit ha meghallok, egyből egy nem túl szimpatikus személy jut az eszembe, de attól még nem gondolom azt, hogy akkor minden ilyen nevű ember gonosz, csúf, rossz.
Viszont most már én is kíváncsi vagyok a nevedre :D
Tökjó név a Lilla, egyáltalán nem ribis. Úgyhogy nem értem a veled találkozókat.
"általában a becenevemmel mutatkozok be"
És az micsoda?
Utolsó, egy Ruben alapjáraton gyanús, megértelek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!