Minek az ismerete tartozik az alapintelligenciához?
Ezeket nem tudom megtanulni filmekből?
Sajnos van egy rossz tulajdonságom, lustaság... :/
A klasszikus alapműveltséget felsorolták már páran. Ez bizony tanulós dolog.
A modern alapműveltséghez viszont elég bekapcsolnod a tv-t, valamelyik kereskedelmi csatornára (Csatorna... KANÁLIS! Csatornában nincs ennyi sz@r! by Hofi Géza) váltanod és árad a modern alapműveltség! Ki kivel, mikor hol dugott, ki nyerte a legutóbbi celebkutató/tehetségkutató versenyt, meg hasonlók.
Keress rá az interneten a népszerű sorozatokra, filmekre és azonnal töltsd le őket és nézd meg! Hallgass kereskedelmi rádiót, nézz Viva Tv-t, hogy megtudd, mi a "menő" zene. Soroljam még?
Minimális energiabefektetés, maximális eredmény. Olyan modern alapműveltséget szerzel, hogy öröm lesz veled társalognia - egy bizonyos IQ szintű embereknek. De hé, ők nagyon jó fejnek fognak tartani, mert bármihez hozzá tudsz szólni.
Ezzel nem vagyok kultúrsznob, mert sorozatokat én is nézek, mondjuk a teljes kereskedelmi televíziózás kimarad az életemből, helyette ismeretterjesztő csatornákat nézek. Viszont van egy elvárható szintem a klasszikus alapműveltség területéről. És azt sem mondanám, hogy hű de agyontanultam magam az életben.
előző volnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!