Itt mindenki azt hiszi jól néz ki?
Semmi féle kötekedés.
Csak kérdem, nap mint nap látom hogy valaki rak fel képet.
Ha kopasz belekötnek hogy kopasz ha meg nagyobb haja van akkor "páwa". (igen van egy olyan szint ami már szinte undorító, de van amikor csak akkora hogy épp bevan állitva hozzáteszem kicsit oldalazva és már b*zi)
Vagy nem is tudom, de mindig van ok amibe bele kötnek.
"h*lye b*zi"
"cs*cska"
stb beszólásokat látok.
Persze elhiszem én hogy névtelenül a monitor mögött ez mind szép és jó.
De a való életbe mérnem mondod minden masodik embernek hogy "pfff cs*cska kopasz vagy b*zi páwa"
és nem csak ez a 2 tényező, de most valahogy ez jutott eszembe (szemüveges, vékony, )stb...
Nem is értem, gondolom a monitor/telefon mögött mindenki Brad Pitt és Angelina Jolie külsővel van megáldva, hogy igy kritizál.
De lehet a külseje nem jön be de sikeresebb az életben.
És NEM NEM olyan vagyok akit itt megsértettek, mert soha nemraktam fel képet, nekem az önbizalmam ott van ahol lennie kell és nem kell névtelen "tökéletes" emberek kritikája, se bókja.
Ha nem tetszik akkor nemkell, oda irni és kész, vagy ha mégis akkor nem kell trágárul.
Én nem szoktam sértő dolgokat írni, maximum ha egy semmilyen emberről süt az egoizmus és a flegmaság, akkor rávilágítok a valóságra. Ugyanakkor nem kell szakértőnek lenni ahhoz, hogy kritizálhasson, véleményt formálhasson valaki. Egy csúnya embernek is ugyanúgy van szeme, ugyanúgy meg tudja állapítani egy másik emberről, hogy hogy néz ki, ehhez nem kell szépnek lenni. A kérdésekben sincs odaírva, hogy csak szépek válaszoljanak. Ha valaki itt kérdez, az őszinte véleményeket fog kapni. Az utcán azért nem megyek oda random emberekhez véleményt mondani a külsejükről, mert nem kérdezik. De ott sem kell Angelina Jolie-nak lennem, hogy megállapítsam ki hogyan néz ki.
Ha nem tetszik, akkor nem kell oda írni? Neked nem Orbán a vezetékneved véletlenül? Ez milyen struccpolitika már?
Persze a bunkózások más lapra tartoznak, az nem értelmes kritika. De én nem is nagyon figyeltem itt meg ilyet, csak olyan kérdezők képei alatt, akik maguk is bunkó stílusban írtak.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!