Miért nem szeretem, ha hozzám érnek? Miért van ez?
Nem szeretem ha megölelnek, megpuszilnak és a legjobban azt utálom, ha megböknek. Senkinek sem engedem. Se a családomnak, se senkinek.
18L
Nem is ismerünk, tőlünk kérdezed hogy miért nem szereted?
Mégis honnan tudjuk?
Talán annyira stresszes életed van hogy kizársz belőle mindenkit...
Én sem.
Ez számomra nem szeretettelnes dolog, nem jár érzelemmel, akkor miért is tenném mással?
(Pasimmal csináltam, mert szerettem az illatát, és imádtam minnél közelebb lenni hozzá-de itt meg egy módszer pl. az ölelkezés, nem szeretetközvetítés)
+
megértem, hogy ez másnak a szeretete mifejezését szolgálja, de én mindig úgy érzem nem őszinte szeretet vagy ha mégis, akkor nem érdemlem meg.
Talán visszavezethető a múltadra.
Esetleg molesztáltak családon belül vagy egy idősebb férfi a kelleténél agresszívabban bánt veled?
engem nem szokott senki bökdösni (XD) de a többi stimmel.
kiráz a hideg, ha valaki megölel vagy meg akar puszilni..
én ezt arra vezetem vissza, hogy a családomban nem volt semmi ilyesmi. sose puszilt meg vagy ölelt meg senkit. megszoktam ezt és ez vált természetessé
Én is utálom. Kiráz a hideg amikor valaki megfog, megbök. Néha amikor muszáj tömegközlekednem (de inkább biciklizek napi 30 km-t)fel tudnék ordítani a busz közepén hogy húzzanak már el mellőlem mert hozzám érnek, érzem a szagukat stb. Nem bírom, ha valaki ok nélkül csak úgy ölelgetni, puszilni akar, nekem ezt előre jelezni kell hogy fel tudjak rá készülni.
Ja és én is jóval idősebb vagyok a fészbúknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!