Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem szeretem, ha hozzám...

Miért nem szeretem, ha hozzám érnek? Miért van ez?

Figyelt kérdés

Nem szeretem ha megölelnek, megpuszilnak és a legjobban azt utálom, ha megböknek. Senkinek sem engedem. Se a családomnak, se senkinek.

18L

2014. dec. 24. 16:13
 1/10 anonim ***** válasza:
22%
A fiúdnak, vagy a leendő fiúdnak se engednéd?
2014. dec. 24. 16:28
 2/10 anonim válasza:
13%

Nem is ismerünk, tőlünk kérdezed hogy miért nem szereted?

Mégis honnan tudjuk?

Talán annyira stresszes életed van hogy kizársz belőle mindenkit...

2014. dec. 24. 16:30
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Mert a fészbukon szocializálódtál, ezért nincs megszokva az emberi érintés.
2014. dec. 24. 16:36
 4/10 anonim ***** válasza:
65%

Én sem.

Ez számomra nem szeretettelnes dolog, nem jár érzelemmel, akkor miért is tenném mással?

(Pasimmal csináltam, mert szerettem az illatát, és imádtam minnél közelebb lenni hozzá-de itt meg egy módszer pl. az ölelkezés, nem szeretetközvetítés)

2014. dec. 24. 17:27
 5/10 anonim ***** válasza:

+

megértem, hogy ez másnak a szeretete mifejezését szolgálja, de én mindig úgy érzem nem őszinte szeretet vagy ha mégis, akkor nem érdemlem meg.

2014. dec. 24. 17:29
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Én sem szeretem, soha nem is szerettem, amikor fészbuk még a világon sem volt, akkor sem. Furcsa érzés, a családtagjaim már nem próbálkoznak vele, mert nyivákolok, a barátaimmal egy-egy futó ölelés vagy puszi néha belefér, de semmi egyéb, a barátommal persze mennek a szokásos dolgok, ölelés, összebújás, minden, de ha mondjuk éppen állunk a konyhában, és húzgál magához, azt nem bírom. A masszírozás, simogatást viszont senkitől sem. Ez nyilván valami elmebaj, dehát ez van :D
2014. dec. 24. 18:09
 7/10 anonim ***** válasza:

Talán visszavezethető a múltadra.

Esetleg molesztáltak családon belül vagy egy idősebb férfi a kelleténél agresszívabban bánt veled?

2014. dec. 24. 18:20
 8/10 anonim válasza:
100%

engem nem szokott senki bökdösni (XD) de a többi stimmel.

kiráz a hideg, ha valaki megölel vagy meg akar puszilni..

én ezt arra vezetem vissza, hogy a családomban nem volt semmi ilyesmi. sose puszilt meg vagy ölelt meg senkit. megszoktam ezt és ez vált természetessé

2014. dec. 26. 14:18
 9/10 anonim válasza:
Ez akár szociális fóbia is lehet.
2015. jan. 6. 22:32
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is utálom. Kiráz a hideg amikor valaki megfog, megbök. Néha amikor muszáj tömegközlekednem (de inkább biciklizek napi 30 km-t)fel tudnék ordítani a busz közepén hogy húzzanak már el mellőlem mert hozzám érnek, érzem a szagukat stb. Nem bírom, ha valaki ok nélkül csak úgy ölelgetni, puszilni akar, nekem ezt előre jelezni kell hogy fel tudjak rá készülni.

Ja és én is jóval idősebb vagyok a fészbúknál.

2015. jan. 7. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!