Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most ez mi volt? Miért akart...

Most ez mi volt? Miért akart lefényképezni?

Figyelt kérdés
A buszon utaztam hazafelé, a végén már kihúztam a fülest, oldalra tekintettem, és láttam egy 14-5 éves kislányt, hogy engem néz, aztán még a táskámat elővettem, felraktam, oldalra tekintek megint, látom, hogy a telefonját felém tartja, már akkor gyanús volt, hogy engem fényképez, vagy videóz vagy nem tudom, aztán mikor rakom fel a táskát a vállamra, hallom egy telefon fényképezésének a hangját, az a tipikus okostelefon fényképezéshang, gondolom elfelejtette lenémítani közben.. Pont mozogtam és eltakartam a fejem, de ez nagyon meglepett.. Most minek akart lefényképezni, meg mivan?? Semmi különös nem volt a külsőmmel, mikor leszálltam megnéztem, semmi gond nem volt. Mellesleg 18 éves fiú vagyok, nem egy szívdöglesztő, de nem is csúnya, szóval annyira sok ok nem volt arra, hogy lefényképezzen a buszon.. Most ez mi volt?
2014. dec. 19. 13:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kiscsaj megkapta az okostelóját, és videóz, fényképez mindent ami mozog..... amig meg nem unja.
2014. dec. 19. 13:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Jó, de embereket? Nem akartam szegényt kellemetlen helyzetbe hozni, hogy most mit fényképez..
2014. dec. 19. 13:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lefordítom (öreg vagyok, ezt a nyelvezetnél vedd figyelembe): Halihó! De tetszik ez nekem! Halihó, vegyél észre! Na! léccci-léccciiii! Megyünk együtt? Nem? A francba!
2014. dec. 19. 13:58
 4/5 A kérdező kommentje:

Most ez nem nagyon értem.. :D

Arra gondolsz, hogy mi játszódhatott le a fejében? :)

2014. dec. 19. 14:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Aha. Fel akarta kelteni az érdeklődésedet. Ez sikerült is neki, mint látjuk, de ő nem pont így gondolhatta.
2014. dec. 19. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!