Lányok! Ti szeretnétek olyan pasival együtt lenni, aki úgymond "régi típusú", olyan aki "régebbi" etikettet használja, pl: kézcsókkal köszön, a bal oldalán kísér, segít a kocsiból kiszállni stb?
Figyelt kérdés
2014. dec. 18. 22:46
11/15 anonim válasza:
ezen én is kiakadtam. de főleg a fordítottján, kicsit pedó a barátod.
12/15 anonim válasza:
20 éves vagyok. Kedves dolog, ha néha - néha kinyitják nekem az ajtót, de minden alkalommal nagyon sok. Nem vagyok én kiskirálylány, hogy az ajtót nyitogassák előttem, levegyék a kabátkámat, vagy a kezemet csókolják. :) Nem bunkóságból mondom ezeket, ne értse félre senki. Ez az én saját véleményem ... Én is figyelek a páromra, és ott segítek neki, ahol kell, de ez már nagyon sok lenne nekem. :) Főleg az ajtó nyitás. :) Van két kicsi kezem, megtudom oldani.
13/15 anonim válasza:
Olyan családban nőttem fel, ahol a külsőség, a látszatcselekvések, a színjáték illemből fontosabb volt a valóságnál. Én ezt nagyon negatívan éltem meg, mert a valóság és a látszat között ég és föld volt a különbség. Szóval engem kifejezetten idegesítene, igyekszem lazább, spontánabb, de őszintébb életet élni, és semmit nem csinálok csak illemből.
14/15 Forevernow válasza:
Sokszor megkapjuk ezt a kritikát, de szerintem a kor nagyrészt külsőség. tökéletesen kiegészítjük és nagyon becsüljük egymást, és azt hiszem ez az, aminek egy kapcsolatban mérvadónak kellene lennie. Az viszont elgondolkodtató, hogy pár év korkülönbség mennyire meglepi a népeket. Mások felett ítélkezni pedig nem hiszem, hogy a legbölcsebb dolog.
15/15 anonim válasza:
Nagyon! :) Nem is hiszik el a mai fiatalok - pedig 22 évesen én is az vagyok azért- hogy ez mennyit számít. Csak csináld, nagyon jó, hogy vannak ilyen férfiak is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!