Nyíregyházán melyik a legjobb bulihely?
Voltam már a Hollywoodba, nem rossz, csak sok a túl fiatal, tehát a 16 éves, amúgy egész türhető lenne.
Voltam a Macallanbe, na ez tetszett, idősebb emberek is voltak, csak itt meg a 17-8 éves a kevés, tehát az én korosztályom.. :D
Máshol nem voltam, ez a 2 van a "központban".
Mit gondoltok, melyik a legjobb? Szombaton is jó bulik szoktak lenni? Mert most akkor megyünk, csak félek, hogy nagyon kevesen lesznek.. :/
Jaj, bocsi, elnèztem. Ne haragudj, hogy lefiataloztalak :)
Szoktak lenni szombaton, persze :)
Hát figyelj... Mivel engem nem érint ez a korhatáros dolog, mert elmúltam 18, sosem szoktam ezt figyelni, viszont ajánlom figyelmedbe a FB oldalukat, ott a plakátokon általában feltüntetik a korhatárt. Most perpill nem láttam a szombati plakáton a korhatárt, ezért megérdeklődtem, mi a helyzet a szombattal. Nem kaptam érdemi választ. Szerintem írj üzenetet a FB-on a Macallan-nek, bizti segítenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!