Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit akarnak tőlem a leszbikuso...

Mit akarnak tőlem a leszbikusok? 100%-ig heteroszexuális nő vagyok.

Figyelt kérdés
Interneten is és s való életben is megtalálnak. pl az elmúlt napokban 3 leszbikus lánytól is üzenetet kaptam és ha nem válaszolok ha válaszolok,hogy ne haragudjon de engem a férfiak érdekelnek..mindkét esetben erőszakosak és kérdőre vonnak engem miért nem válaszolok meg mit csinálok épp miért nem velük beszélek..mit akarnak tőlem? jó oké leszbikus de ha egyértelművé teszem,hogy én nem akkor miért "zaklat" és élőben is ez van, hogy jött utánam a csaj és elkérte volna a számomat stb...
2014. dec. 16. 15:10
1 2
 11/17 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Nem biztos, hogy a nők akik utánad jöttek, azért kérték el a számod, merthogy ők leszbikusok és tetszettél nekik, az is lehet, hogy ők vmilyen szekta tagok, vagy vmilyen egyéb szerv tagjai, és azért hívnának fel, hogy csatlakozz hozzájuk vagy ilyesmi. Azok a nők flörtöltek Veled, mondtak olyat ,hogy tetszel nekik? Mert ha nem, akkor nem úgy érdeklődtek irántad. És az is lehet, hogy emberileg tartanak szimpinek más nők, nem nőként. Mert TÉNYLEG NEM JELLEMZŐ, hogy az utcán ismeretlenül odamennek, mert nagy a mellélövés esélye, és ők sem szeretnek beégni,ezért inkább a nekik kitalált társkeresőkön ill. szórakozóhelyeken, rendezvényeken ismerkednek.

Kérdező, Te nőies vagy fiúsabb kinézetű nő vagy?

2014. dec. 17. 13:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Rólam elsőre senki nem veszi le, hogy leszbikus vagyok, és nem, soha nem megyek oda fényes nappal akárhol is legyek, másik nőkhöz. Valójában szükségem van pár piára ahhoz, hogy egyáltalán merjek szemezni is, nem hogy odamenni. Még akkor sem merek lépni, ha biztosan tudom, hogy leszbikus a lány. Félreértés elkerülése érdekében, a full nőies nőkre bukom, de akkor sem kezdek ki bárhol egy nővel sem.
2014. dec. 17. 16:47
 13/17 A kérdező kommentje:
nőies nő vagyok.igazából a problémám annyi , hogy pl interneten (akkor beszéljünk arról ami biztos,hogy biztos) szóval mikor interneten rám írnak és nyíltan szexuális utalásokat tesznek és mikor visszautasítom őket finoman és közlöm,hogy ne haragudj de nem akkor folyton átváltanak olyan szövegekre,hogy de biztos? meg próbáljam ki ezt azt..és mikor már látom,hogy nem értik meg akkor inkább nem is válaszolok már és akkor jönnek a kérdések mint pl: "hol vagy? miért nem válaszolsz? másokkal beszélsz? velem miért nem? " és igazából ez az ami nekem nagyon sok
2014. dec. 17. 18:51
 14/17 anonim ***** válasza:

Tényleg ne haragudj, de ennek annyira kamu szaga van.

Ha mégsem és tényleg zavar akkor meg csak simán tilts le.

2014. dec. 17. 18:54
 15/17 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Még esetleg az lehetséges, hogy pasik írnak Neked női kamu profillal. Az internet , mint tudjuk, sok kretén gyűjtőhelye, különösen a társkereső oldalak.Nyilván nem sok értelme van annak, ha pasiként női álprofilon keresztül próbálna ismerkedni Veled, de sok hülye van, aki gondolkodásra képtelen. A leszbikusok egyébként konkrét szexuális célzásokat nem szoktak tenni ismerkedésnél, maximum, annyit, hogy "szia! xy vagyok, volna kedved beszélgetni/ismerkedni velem?" és esetleg még kicsit ír magáról, hogy kicsoda, mik a hobbijai stb. (ilyen szempontból minden leszbikus nagyon nőies, mert ők is utálják ,ha szexuális tárgynak nézik őket, tehát ezért a másik iránti tiszteletből nem tesznek ilyen jellegű utalásokat.)

Szóval szerintem tedd azt ,amit az előző Válaszoló javasol, egyszerűen tiltsd le őket.

üdv.

A 27 éves válaszolód

2014. dec. 17. 20:12
 16/17 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2014. dec. 17. 20:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Ja, a neten?! Az tele van magukat nőnek kiadó ócska szar kanokkal! Aki erőszakoskodik veled ott női profillal, az 100% hogy kan.

A leszbi.pinkvanilla.hu-n például hemzsegnek az ilyenek, gyakorlatilag használhatatlan az oldal, mert tele van látensbuzeráns kis fаszlengető gyökerekkel.

2014. dec. 17. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!