Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok! Zavaró, ha egy srác...

Lányok! Zavaró, ha egy srác nagyon finnyás?

Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem, hogy ha talál a húson kövér részt, azt egyből kiköpi, nem eszi meg a spenótot, salátát, és a legtöbb zöldséget.
2014. dec. 14. 16:31
1 2
 11/14 anonim válasza:
Ha csirkerizst tud készíteni a nő, akkor a kajával probléma már nem lehet.
2014. dec. 14. 16:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar .

Kivéve ha a zacskós levest és a csirkepörköltet nem eszi meg ,mert sajnos az én főzőtudományom kb eddig terjed. :D

13/14 anonim ***** válasza:

Nekem kimondottan zavaró lenne. Az oké, hogy a földről nem veszi fel a lehullott kaját, vagy kukacos gyümölcsöt nem eszik, szóval az ilyen normális mértékű "finnyásságot" azt nyilván én is osztom, de azt, amit te leírtál, én nem tudnám hosszú távon tolerálni. Vagy igen, amit az egyik válaszoló mondott, ha az én főztöm nem eszi meg, akkor legyen pénze magának megoldani a kajálást.

Bár ez amiatt is zavarna, mert nem foglalkozik eléggé az egészségével. Nem mondom, hogy én kifejezetten egészségtudatos szakács vagyok, de változatosan főzök, minden napra jut hús, saláta, zöldségek, főzelék, leves, satöbbi. Kompromisszumot kötni lehet, meg alkudozni, de ha a heti menüből csak a rántotthús-sültkrumpli kategóriát hajlandó velem megosztani, azt eléggé zavarónak találnám, igen.

14/14 anonim ***** válasza:

Ez nem a finnyás kategória....

Egy igazi finnyás tényleg a szájába se veszi a zsíros húst (én sem teszem). Azonban ha lenne stílusod, már rég megtanultad volna ezt a helyzetet kezelni.

1. zsíros hús (én megoldásom : simán otthagyom a tányéron, egy kevéske körettel, így azt hiszik, hogy jól laktam)

2. Zöldségek... illedelmesen ott hagyod, és ha a vendéglátó megkérdi miért nem eszed meg, közlöd, hogy gyomor problémákat okoz nálad ...

Ha a barátnőd szeret, nem főz olyat neked amit nem szeretsz, (magának főzheti) . Esetleg főzz te.

Úgy vagyok vele, hogy az a pazarlás amit kidobunk, ezért nem főzök olyat amit én vagy a szeretteim nem ennének meg.

20/F

2014. dec. 14. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!