Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha így állok a buszon, abban...

Ha így állok a buszon, abban van valami furcsa?

Figyelt kérdés

Nincs túl sok önbizalmam, a kérdést ezért teszem fel, eléggé odafigyelek mások véleményére.

Szóval ha állnom kell, a középső ajtóhoz szeretek állni ha olyan a busz, és ott állok és kapaszkodok előre, menetiránnyal megegyező irányba fordulva, kb. nyílegyenesen előre fele nézve végig, kicsit talán merev testtartással.

Van ebben valami vicces hátulról, az ott ülők szemében?

Amúgy azért állok így, mert nem akarom hogy a képembe bámuljanak.

2014. dec. 11. 16:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Érdekes lehet egyébként. Szerintem pont emiatt bámulnának meg.
2014. dec. 11. 18:53
 12/12 anonim ***** válasza:

9 éve buszozok. Eleinte én is mindenen feszengtem, pl leült mellém valaki , akkor már nem mertem azt csinálni amit egyébként még orrot fújni se nagyon. Volt hogy pl azért viselkedtem furcsán mert annyira feszengtem hogy nem mertem semmit csinálni.

Régen ha huzat volt vagy fáztam, akkor simán úgy szenvedtem bő fél órát. Hát most már nem. A titok az, hogy le kell szarni az embereket. Most ha valaki csinál valamit a buszon akkor odanéznek, két perc múlva meg már nem is emlékeznek rá. (legalábbis addig, míg nem olyat csinálni amivel pont zavarni őket)

2014. dec. 12. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!