Elveszíthetem az állásomat ez miatt?
Ha kórházban dolgozol,tudnod kell,hogy kell Erkölcsi bizonyítvány felvételkor. Ha balhézol és rendőrségi ügy lesz belőle, esetleg egy testi sértés,akkor nem kapod meg és nem lesz munkád. Mellesleg ahogy az első hsz írta, nem érdemes velük balhézni,mert tudod,falkában jönnek.
26/L ápolónő :)
Már bocsika, de ugye téged még nem ruháztak meg úgy igazán?? Az én aikido mesterem fekete öves. Ő mindig azt mondja, hogy akármennyire azt hisszük szuper erősek vagyunk, akármilyen öv díszeleg a derekunkon vagy bármennyi ideje járhatunk önvédelmi edzésre, SOHA nem szabad úgy védekezni, hogy többen vannak ellened. Cigányok soha nem egyedül verekszenek, és nem ketten vagy hárman. Hanem 6-8-10-20 cigány vergődik falkába és támadnak rá 1 emberre! Te lehetsz Bruce Lee is ha 10-en neked ugranak. Ahogy a mesterem mondja: Nem mindig szégyen a futás! De ha olyan helyzetben vagy, akkor ne hősködj, hanem találj alkalmat a menekülésre.
Szóval ha te azzal hencegsz, hogy 1 éve kickboxra jársz akkor nagyon nagy az önbizalmad..
De teljesen mindegy: Ha munkád során megversz valakit ha jogos is volt, az állásodnak annyi lenne.
1 évet:DDDDDDDDDDDDD
Ne is haragudj, de amíg a szúrt seb begyógyítását nem sajátítod el (mondjuk csukott szemmel másodpercek alatt), addig inkább húzd meg magad.
Kötözködésre pedig legfeljebb kötözködéssel védheted meg magad önvédelem néven, úgyhogy az ütésed előre megfontolt támadásnak minősül.
1 év kickbox az valóban lófa-sz.
te a kontrollt és helyzet irányítását nem tudod megtartani,mert határozatlan vagy.
az ilyesmit meg a cigányok,akiknél erő alapú hiearchia működik,azonnal megérzik 1 kilométerről.
én egy könyvet ajánlanék neked-verbális önvédelem a címe.
és a nagyobb kontroll,mind párbeszédben,mind a tetteidben és azt,hogy soha ne magyarázkodj,mert az a gyengeség első számú jele.
ha meg egy cigány gyengeséget érez,akkor hatalomra tör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!