Valaki ismeri ezt a nőt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nyáron a Népliget aluljáróban egy középkorú férfi elvitte a barátnőm 1500 ft-ját. Azóta se híre se hamva nincs az embernek,pedig anno minden reggel ott álldogált. Ma nekem lopott el egy nő 2000 ftomat,amit vissza is szereztem mert utána futottam és a kabátjánál fogva addig rángattam míg vissza nem adta. Viszont őt is sokszor láttam már ott a Népliget aluljárójában,főként reggelente. Az ottani "hajléktalanok" mesélték,hogy egyébként anyja és fia. Az anyuka 50 év körüli kicsit görbén járkál és mindig szatyor van nála,annyira nem néz ki hajléktalannak de nem is lehet valami jómódú. A fia 35 év körüli,magas barna hajú és mindig melegítőt visel. Valaki tud róluk valamit? Nem akarom őket feljelenteni,nem akarok botrányt de ki akarom deríteni,hogy kicsodák. Annyit tudok még,hogy általában a pékség előtt állnak a metró lejáróval szemben reggel 7-8 között. L/182014. dec. 3. 22:45
1/10 anonim válasza:
Mrs Sherlock le akarod karatézni őket? Hagyd a francba, nehogy még meg is verjenek.
2/10 anonim válasza:
Azért remélem, hogy nem 15 évesen szült a nő. :)
3/10 A kérdező kommentje:
pontosan nem tudom hány évesek de a nő 100% hogy 50 körüli vagy max 55
2014. dec. 3. 23:10
4/10 anonim válasza:
Mit teszel velük 18 éves lányként ha elmész a hajléktalantanyájukra? Egy 35éves férfival, meg 55 éves nővel?
5/10 anonim válasza:
A Népligetnél elég sok a gyanús elem.
Konkrétan mi történt? Hogyan vette el a pénzeteket?
6/10 anonim válasza:
#4 Szegmensekre bontotta, levonta a következtetéseket majd paradigmákat is számításba vett és hipotézisnek vette a női adottságokat egy párbeszédben ill. annak előnyeit. Ebből született az, hogy a 21. század társadalmilag elfogadott helyzetekre építve akár vészhelyzet esetében is segítséget fog kapni, ez megnyugvást adva neki, belevág a "lehetetlenbe" . Meggyőzzön egy személyt és/vagy igazára bírja. Törekedve a humánus környezeti tényezők megalkotására, tévhitek alapján létrejött magas "intellektusára" alapozva. Ennek eredményeképp, az említett század szerinti és az empatikus (ebben a korban gyakori mint az "intellektus titulus") nézetei szerint eljárva dűlőre szeretne jutni. Az oka feltehetőleg a megkülönböztetés. Az ő korában különcködést jelképező együttérzés ami tulajdonképen tudat alatt jön létre, de általában ezt megosztják társaikkal az említett megkülönböztetés és dicséretek érdekében. Tulajdonképen egy rang előre lépés. De megfigyelhető a kérdés kontextusában is mégpedig emberszámba véve, idéző jellel prezentálva a hajléktalan szót és a hangsúlyt nem a pénzre fektetve, mutatván az elhangzottakat. Az egész szöveg egy tudatalatti megtévesztés, de nem ismerem a nőt.
7/10 A kérdező kommentje:
barátnőm kezéből a férfi kikapta a pénzt és futott vele.
tőlem pedig úgy,hogy oda jött hozzám pénzt kérni és gondoltam adok neki az aprómból. elővettem a pénztárcát és egyből kikapta a pénzt és futott. de nem tudott messzire menni mert azonnal utána mentem és elkaptam. addig rángattam amíg vissza nem adta. Ha nem adta volna vissza akkor a mentő vitte volna el. Már annak a határán voltam hogy szájba verem csak ismerőseim lefogták,hogy ne menjek neki
2014. dec. 4. 16:53
8/10 anonim válasza:
És a 35 éves férfit is meg fogod verni, Amazon ?
9/10 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem mondtam,hogy őt meg akarom verni. De a barátnőm pénzét vissza szerzem. Ha kell,akkor ismerősökkel megyünk rá. De szerintem egyedül is menni fog mert volt már több konfligtusom idegen emberekkel és mindig én jöttem ki jól. Nem vagyok szívbajos...Nem félek attól,ha megüt vagy akármi :D Legalább megpróbáltam
2014. dec. 4. 23:24
10/10 anonim válasza:
Nekem hasonló módon 'aprót váltsak fel' vették ki a pénztárcámból a pénzt! Különbség, hogy jól öltözött volt, külföldinek adta ki magát és kb 1 másodperc alatt emelte ki a pénzt ..és csak otthon vettem észre. Előtte kaptam nemrég fizut..sok pénz volt benne! Ez 9.kerület volt..ecseri metró
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!