Szemüvegesek! Titeket kiröhögtek valamennyire az osztálytársaitok amikor megláttak először a szemüvegetekben?
Figyelt kérdés
Hat bocsanat, ezt jobban nem tudtam megfogalmazni. En 1 het mulva szemuveges leszek, ezert erdekelne.2014. nov. 27. 19:51
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:Dnagyon reménykedek hogy nem fognak kiröhögni engem:S
2014. nov. 30. 12:42
12/15 anonim válasza:
A lenyeg, hogy ha csufolnak is, ne kezd a foldet bamulni szegyenedben. Emelt fovel mosolyogj rajuk :D Ha nem idegesited magad, megunjak :) Az ilyenek azt elvezik, hogy kenyelmetlen helyzetbe hozzanak teged, de ha nem megy, akkor beken hagynak ;)
14/15 anonim válasza:
Én nem mertem felvenni, szerencsére utolsó év végén kaptam meg általánosban, úgyhogy nem nélkülöztem sokáig.
15/15 anonim válasza:
Engem casak a hátam mögött, de amikor megtudtam és "megmondtam a véleményemet" kicsit meghökkentek, és azóta nem tesznek rá megjegyzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!