Az embereknek miből van pénze luxus lakásokra, autókra, sok gyerek felnevelésére?
akkor meg orulj hogy munkat kaptal.
Birom az ilyeneket mint te, azt hiszik nektek tobb jar, mint amennyit kaptok, es szidjatok a fonokot, aki a munkat adja nektek.
Ha annyira elegedetlen vagy a penzeddel, akkor keress masik melot.
#11!!!
Te is egy ilyen munkaadò vagy!!!
Nem azzal van a gond,hogy munkát az x munkakörben x összegèrt.
Hanem az volt a gond,hogy benzinkutas voltam egy műszakban egyedül 12òrában.Kiszolgálá melett nyírtam a füvet,benzinkutas g..e...ci meleg bakkancsban/ruhában ingyen.(szerinte munkaköri leírás hogy csinàlni kell)
Melette takarítottuk a rohadt qrva autòmosòját,3 akna tele sárral,aknánkènt 16talicska sárral.Ezt lapátoltad melò/kiszolgálás mellett.
Egy lapátolás,jön egy vevő,visszamèsz(200m) egy lapát.megint jön egy vevő visszamèsz. Ès így tovább.
Tehát 3 ember helyett dolgoztatott egy fizetèsèrt.
Ott is hagytam te majom!!!!!
Biztos t e is ilyen sz...a...rr.gò munkaadò vagy mi?
Ismerem a fajtádat.
Apucièk pènzes fia akinek papájèk kifizettèk a egyetemet,majd ezután azon se kellett görcsölj,hogy hogyan találsz munkát,mert papika már előre elintèzte a helyed valami hivatalba.
Tehát èletedben nem dolgoztál,csak más farkával verted a csalánt.
De a.becsületes többsèg sajnos 100ezret se visz haza.
Meg sajnos egy ilyen semmitmondò sz.r munkahelyre is mint az enyèm több havi keserves keresès árán jutottam be anno.
Neked meg a szülők elintèztek vmi jò kis irodai munkát.
höhö :) Az ilyen gyokereknek mint te ugye mindig kompenzalni kell valamivel?
Ha erdekel, elmondom: a szuleim tenyleg fizettek az egyetemet, de nem azert mert gazdagok (apam melos volt, anyam banki alkalmazott kozepfoku vegzettseggel, mar mindketten nyugdijasok) hanem azert mert fontosnak tartottak. Igaz 20 eve a tanulas meg messze nem volt ilyen draga mint ma.
mikor vegeztem elmentem egy multihoz fejlesztomernoknek, nulla ismeretseggel, (az ujsagban lattam a hirdetest) es felvettek mert jo voltam.
15 eve dolgozom, 9 eve kulfoldon, amit elertem csak magamnak koszonhetem, es soha nem vertem mas farkaval a csalant.
Nos?
Olyan érdekes olvasni, hogy mit gondoltok azokról akik "gazdagok"...
Nagyon sokan közülük a belüket is kidolgozzák, hajnaltól késő estig mennek!
A gazdagok nem más faj! Bárki elérhet bármit, csak tenni kell érte! Ha van célja valakinek, és minden erejével azon van, hogy azt megvalósítsa, akkor sikerülni fog! Persze kifogás mindig van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!