Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért olyan bunkók az X-faktor...

Miért olyan bunkók az X-faktor versenyzői, hogy nem írnak vissza facebookon üzenetben?

Figyelt kérdés

Rendben van, hogy sok dolguk van, elfoglaltak, de azért tuti megnézik a facebookot kb. naponta mint mindenki más, pl. esténként biztos ráérnek kicsit. Főleg amikor az idővonalukon látom is, hogy voltak fent azóta, mióta írtam.

Aztán meg meg se nézik a leveleket, nem is válaszolnak, vagy csak velem van bajuk valamiért?

2014. nov. 24. 22:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
gondolom, kaptak egy vagon üzenetet, egyszerűen nem tudnak válaszolni mindenkinek.
2014. nov. 24. 23:17
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy csomó ismeretlen ember írna neked te órákat töltenél a gép előtt csak hogy mindnek válaszolj és ne legyél bunkó?
2014. nov. 24. 23:17
 13/22 A kérdező kommentje:
Idővel azért válaszolnék mindenkinek, de ezek nekem egyáltalán nem akarnak én úgy érzem.
2014. nov. 24. 23:19
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
mi a fenenek valaszolnanak vadidegeneknek?
2014. nov. 24. 23:21
 15/22 A kérdező kommentje:
Hírességek, a rajongók meg beszélni szeretnének velük.
2014. nov. 24. 23:23
 16/22 anonim ***** válasza:

Gondolom van ezeregy levelük, mellette meg nagyon sok dolguk. Én egyszer mentem fel társkeresőre, szóval nem is celeb vagyok akiknek naponta ezren írnak, munka mellett se bírtam a napi levelezést.. Pedig ég és föld a kettő.

Neked meg nem kell annyira rágörcsölni erre, most komolyan szebbé teszi az életed, hogy a kétszézezredik új felfedezett, akinek 2 év múlva lehet, hogy a nevére sem emlékszünk, nem válaszolt azonnal???

2014. nov. 25. 00:35
 17/22 anonim ***** válasza:

Én is írtam már sok hírességnek nekem sem írtak vissza.

1.Fejükbe szállt a dicsőség,beképzeltek.

2.Nem érdeklik őket az ismeretlen ünezetek.

3.Túl sok levél érkezik és feleslegesnek tartják hogy mindenkinek válaszoljanak.Unják már.

4.Tényleg nem érnek rá.Csak az ismerőseiknek válaszolni.

Írtam már az egy rendőrségi szóvivőnek is.Tanácsot akartam kérni.Ő sem válaszolt.

17/L

2014. nov. 25. 01:20
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Inkább az a szomorú hogy ilyen olcsó műsort néztek, gáz tele énektudatlan pancserral, a csalásokról nem beszélve.
2014. nov. 25. 08:12
 19/22 anonim ***** válasza:
Szerinted kérdező azt a fb tevékenységet ő végzi? Egy francokat! :) Nem ő posztolgat, hanem a "menedzsere". Azt sem tudja, hogy egyáltalán levelet kapott.
2014. nov. 25. 10:12
 20/22 anonim ***** válasza:
66%

Az idővonalukat leginkább a műsör stábja kezeli. Nem tűnt még fel, hogy túl profin kampányolnak a szavazatokért és a versenybe kerülés után mindenkinek lesz hivatalos oldala?

Egyébként ha ők is kezelnék: kapaszkodj meg, ha van egy kis idejük azt sokan nem a facebookra fordítják.

Arról nem is beszélve, hogy eleve bunkóság ráírni valakire akit nem ismersz, csak azért mert láttad a tv-ben. Senki nem válaszolgat idegeneknek.

2014. nov. 25. 15:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!