Van itt olyan férfi, aki azért, hogy 100 százalékos legyen a fogamzásgátlás, vazektómiát csináltatott?
Nehéz volt lelkileg? Lett bármire is rossz hatása?
Én a feleség vagyok, most éppen kórházban, egy nőgyógyászati műtét után. Már nem lehet engem műteni, pedig vállalnám azt is, hogy akár a méhemet kivegyek, úgyhogy a másik legbiztosabb módszer a vazektomia lenne, de nem tudom, mit fog szólni hozzá a párom. Ő 40 éves, van két gyerekünk, nagyon jó a házasságunk.
Nem szereti, valahogy rossz érzés neki.
Abból gondolom, mert mindegyik gyerekünk nagyon könnyen megfogant, és cisztám pedig eddig nem volt. És mert Murphy dolgozik...
De gondolom, nem fogamzásgátló mellett fogantak meg a gyerekek?
Nem kell ennyire ráparázni. Szedjél gyógyszert, az elég biztonságos.
Régen szedtem gyógyszert, de azért tudjuk, hogy amellett is teherbe lehet esni. Akkor teljesen jó volt, de akkor nem zavart volna, ha becsúszik a baba. Most viszont, ha becsúszna, életveszélyes lenne számomra.
A sterilizálás még mindig biztosabb.
Egyébként nem fogom megkérni rá, csak beszélni szeretnék vele erről.
Azt olvastam, hogy sokan megcsináltatják a vazektomiát, reméltem, hogy erre téved valaki. :)
SOHA, semi pénzért nem végeztetnék magamon vazektómiát.
Ki van csukva.
hát, azért hál' Istenek van más módja :)
DE a nőtől sem várom el, hogy ő sterilizáltassa magát, mert az is veszélyes..
Csakis:
-- cotton (ha kell, akkor dupla)
-- +spermaölő
-- + (opcionália)fogamzásgátló tabletta (ha nem sodorja veszélybe a nő egészségét)
--+ spirál
--+ végső esetben, rögtön a kezdeteknél: esemény utáni tabletta
+
Kérdező, most találtam meg a kérdésed, pár évvel később.
Mi lett veletek azóta? Hogy döntöttetek?
#7-est nem értem, miért kellene ejakuláció nélkül lenni csak azért, mert vazektómián esett át valaki?
Hátha visszatéved ide valaki. 🙂
Nem csináltatta meg a férjem, óvszert sem használ, nálam maradt a felelősség... És ez mostmár nem kis problémát is okoz nekem lelkileg. ☹️ Volt, hogy hónapokig nem szexeltünk, mert féltem, ő meg nem is értette, fel se fogta, hogy mi zajlik bennem. Lassan 20 éve szedek fogamzásgátlót, terhelem vele a szervezetemet... Ő meg kényelmesen elvan, haragszom is miatta. De ahogy látom, ebben a témában is halkabb a nők hangja sajnos, mint a büszke férfi nemé... ☹️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!