Dühösek lennétek ilyen esetben? (netes ismerkedés)
Több hónapja beszélek egy férfival a neten, de ő többet szeretne, holott én mindig mondom neki, hogy nem találkozom senkivel ilyen helyekről és senkit nem keresek.
Sokat beszélünk, jól elvagyunk, de pár dologban az elejétől fogva nem mondok neki igazat. Például más városban lakom és más a keresztnevem, nem az, amit írtam neki. Elővigyázatos vagyok, soha nem írom azt a várost és azt a nevet, ami az igazi, mert kisváros és ritka keresztnév, akárki megtalálhatna, ezért mindenkinek mást mondok.
Ha úgy döntenék, hogy mégis találkozni szeretnék vele, dühös lenne, ha elmondanám, hogy hazudtam neki?
Kizáró ok lenne?
@46%-os
hülyeségeket beszélsz. de ha te ennyire tudsz, mondd meg mi az ip-m.
@kérdező
szerintem ha még nem annyira mély kapcsolat, nem beszéltetek titkokról, akkor megérti.
én legalábbis megérteném, én is álnévvel és szomszéd telepulessel regeltem ilyenre, de ha képet küldtél, és azon nem te vagy, az törlés lenne.
én valahol megértelek, mert voltam már hasonló helyzetben. mondjuk én nem hazudtam mást, egyszerűen csak nem árultam el se a nevemet, se azt, hogy hol lakom (szintén kis hely, könnyű lenne beazonosítani, meg paranoiás vagyok kicsit). ..és akkor az történt, hogy ő szépen lenyomozott. szóval nem mond olyan nagy hülyeséget az ip-címes válaszoló. nyilván akárki ezt nem tudja megtenni, de nem kell hozzá rendőrnek lenni, csak valamennyire érteni a számítógépekhez. én mondjuk nem tudnék így lenyomozni senkit.
szóval a kérdésre válaszolva, ha megmondod neki, hogy csak azért hazudtál, mert te is paranoiás vagy kicsit, szerintem azt el kell fogadnia, mert nem életbevágó dolgokban verted át (pl 20 évesnek adtad ki magad, miközben 30 vagy stb). de azért hónapok alatt már csak kialakult valami bizalomféle, hogy bevallhasd ezt neki. az elején ez a védekező-mechanizmus természetes, mert nem tudod, a másik kicsoda, micsoda, de akivel ilyen régóta beszélsz, azért arról csak el tudod dönteni, hogy normális-e.
Amennyiben a kapcsolat alapja egy hazugság, az kizáró ok.
Szemléletesen: https://www.youtube.com/watch?v=PR6sFvSRDHg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!