Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Londonba mennyire nehéz...

Londonba mennyire nehéz barátkozni, csajozni?

Figyelt kérdés
Miben más? Miben különböznek? Mi a helyzet a lányokkal?
2014. nov. 21. 21:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Magyarral? Vagy barmilyen nemzetisegu?

Ha mindegy, akkor baromi egyszeru, legalabbis ha nyitott gondolkodasu vagy. Engem sokszor szolitanak le, keves kiveteltol eltekintve normalisak. Flortolni es baratkozni is. Ja, en csaj vagyok.

2014. nov. 21. 21:27
 2/3 Kurtz Bickle ***** válasza:

A világ szinte összes nemzete képviselve van ott. Mindenki igyekszik udvarias és tapintatos lenni, ugyanakkor az emberek kevésbé szégyellik magukat. Ott aztán nem gáz, ha fülhallgatóval táncolsz a metrón, vagy esetleg pókembernek vagy öltözve. Esetleg páran lefényképeznek, de a többség továbbra is fapofával mered maga elé. És nehéz leírni, de több embert láttam - buszokon vagy az utcán - a taknyát enni, mint amennyit szerettem volna. Rémes. Sosem hagynak békén ezek a képek. :'(

Ismerkedésnél nehéz lesz eleinte megállapítanod, hogy a másik csak udvariaskodik, vagy tényleg vevő rád; de amúgy az emberek ott is nem kő vagy fa, de emberek.

2014. nov. 21. 21:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Jah, amugy mar eleg nagy magyar kolonia van itt, rendeznek magyar esteket, fozeseket, mindenfele van magyar is. Ezekrol a rendezvenyekrol nem tudok mondani semmit, nem jarok, de FB-on vannak oldalak, csatlakozz.
2014. nov. 21. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!