Ti szeretitek a cigányokat, a Kínaiakat, a Vietnamiakat?
A cigányokat alapvetően nem kedvelem, ugyanis elég sok rossz tapasztalatom van velük kapcsolatban (Ettől függetlenül van olyan is köztük, aki rendes, s jóba vagyok vele)
Kínaiakat csak éttermekből ismerek, de ott mindig nagyon kedvesek :)
Vietnámiak: még csak két lánnyal találkoztam de ők nagyon kedvesek voltak :)
A cigányokat nem, ismertem személyesen párat, de mindegyik egy hazudós retek volt.
Ázsiaiakat nem ismerek személyesen, de párszor boltokban találkozok kínai eladókkal és ott elég kedvesek, szóval velük nincs bajom.
Ez egy fogós kérdés.
A válasz mégis egyszerű:
A rossz (rosszindulatú, mások kárának örvendő, mások kárából hasznot nyerő) embereket nem szeretem.
Vannak csoportok, akiknél ezen típusú emberek gyakrabban fordulnak elő. Ez a csoport taszít. Ezt a taszítást más rasszizmusnak hívja, én túlélési ösztönnek.
Nem fogok Borsod közepére egyszem lányként bemenni tisztességes ruhában, laptop táskával, meg vastag pénztárcával, mert érzem, hogy nem leszek biztonságban. De ugyan ez megvan a nyóckerben is. Aki ezt nem képes megérteni és emiatt rasszistának hív, no azoktól félek a legjobban, mert azok látatlanban akarnak gyűlölködni.
Régi poszt, de válaszolok a vietnámiakra.
Alattunk lakik 6-7 vietnámi, és estétől éjjel 2-3-ig is benyomják a gyors dobzenét, amitől megőrülünk. Szóltunk többször, ment a kamu, hogy sorry, meg nem beszélnek magyarul, rendőrt hívtunk, közös képviselőnek szóltunk, semmi nem történik. Max. 20 percre leveszik a hangot, aztán vissza. Lesz*ják a magyarokat, a házirendet, minket.
Az is lehet, hogy drogoznak, nem tudjuk, de a tisztelet, meg jópofizás, mosolygás csak egy álca. Simlis banda, legalábbis ők azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!