Mit gondoltok arról, aki online pókerből él?
Én irigylem még pedig azért, mert ilyen őrült/bátor ember, h hisz abban, h ezt élete végéig tudja csinálni.
Van egy ilyen ismerősöm.
Úgy néz ki az élete, h reggel felkel, megy jobbra-balra(ez az igazi segélyes életmód, h mindenkivel leáll beszélni) aztán, ha érzi akkor szalad haza játszani.
Olyankor nyomja két napig, úgy áll fel, h hulla, de nyert vagy 200 ezret, aztán döglik, majd kezdi előről.
Ha meg van a pénz akkor meg megy venni fullos horgászbotot aztán persze egy hétre el is tűnik vele.
Meg van egy évben 3*-4*, h elmegy valami komoly versenyre, ahol x százezer a beugró.
Általában a kiruccanás összege(amibe benne van, h visz magával valakit, mert kell aki hazavezet neki meg körbeugrálja) visszajön, egyszer tudom, h nyert 6 milliót.
Szal tetszik a kötetlen, világjáró életvitele, aminek során azt csinálja, amit a legjobban szeret és nem csak amatőr szinten.
És amúgy átlagosan mennyit pókerezel? Tanulsz/dolgozol e mikor nem pókerezel? Kb. mennyit profitálsz a pókerből?
(Csak úgy érdekel)
"És amúgy átlagosan mennyit pókerezel? Tanulsz/dolgozol e mikor nem pókerezel? Kb. mennyit profitálsz a pókerből?
(Csak úgy érdekel)"
Havi kb 60 órát az elmúlt 2 hónapban, mert mellette tanulok. Amikor dolgoztam suli mellett semmi időm nem volt és azért is kezdtem el pókerezni, mert az órarendem miatt nem tudtam tovább dolgozni, túl keveset tudtam volna menni, heti 4 napot vártak volna el és ezért kirúgtak. Most még nem profitálok sokat, zsebpénznek jó, kb havi 50-60000 Ft-ot nyerek, ez még nagyon alacsony limit és többet is lehetne játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!