Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csinált ott éjjel fél 2-kor?

Mit csinált ott éjjel fél 2-kor?

Figyelt kérdés

Éjjel, annyira köhögtem, hogy nem tudtam aludni. Gondoltam leugrok az éjjel-nappaliba Negróért meg mézér. Kifelé jövet egy öreg, 70 év körüli tájszólással beszélő bácsika megállított és megkérdezte, hogy honnan megy a vonat Sepsiszentgyörgy felé? Rákerestem neki a telefonomon gyors, majd mondtam neki, hogy a Keletiből, de ilyenkor nem hinném, hogy megy vonat. De ő erősködött, hogy igenis megy, csak nem tudja, hogy hol a Keleti. Elmagyaráztam neki az útvonalat, hogy merre menjen. Utána elindult pont az ellenkező irányba. Na erre már azt mondtam neki, hogy elviszem én a Keletihez autóval. El is vittem, hálálkodott, majd elővett a táskájából egy üveg bort meg egy tábla csokit és a kezembe nyomta, elköszönt, utána meg bement a Keletibe.

De mit keresett éjjel fél 2-kor a Körúton? Bulizni volt :), vagy mi?

2014. nov. 17. 21:45
 1/6 piriiiiii ***** válasza:

Nem hiszem, hogy bulizni.

De legyen fantáziád.

Lehet, hogy egész egyszerűen szereti az éjszakát. Vagy az a vonat jó neki épp, ami indul éjjel.

2014. nov. 17. 21:51
 2/6 A kérdező kommentje:
A bulit azt csak poénból írtam :)
2014. nov. 17. 21:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm nagypapája így tűnt el.

Magukhoz költöztették, mert öregkori elbutulas jelentkezett nála.

Egy este hazaindult, út közben rossz helyen szállt le és eltévedt.

Összeverve, kirabolva találták meg.

Teljesen leépült, egy hónapon belül meghalt.

2014. nov. 17. 21:59
 4/6 piriiiiii ***** válasza:

Sejtettem. :D

Hármas, ne legyél már ennyire negatív.

2014. nov. 17. 22:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Vagy talán csak egy angyal volt, aki megpróbált... 😊
2014. nov. 18. 07:44
 6/6 anonim ***** válasza:
lehet simán eltévedt de nagyon...én is sétáltam már 1-kor a barátnőmék városában ismeretlen utcákon, mert konkrétan azt se tudtam hol vagyok :D szerencsém volt, hogy a vonatról jó helyen szálltam le...mert másik városban is simán kiköthettem volna azt 1-2 körül elég szar embert találni :D lehet az öreg is így járt...csak neki nem volt GPS-e és mobil nete :)
2014. nov. 18. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!