Dancsó Péter heteroszexuális vagy homoszexuális?
Figyelt kérdés
2014. nov. 12. 19:30
31/43 anonim válasza:
Hetero vagyok!
Minek kell itt kérdezősködni??? Most mondom: HETERO vagyok!!!! És a melegek jogát támogatom ezerrel!
Már be is raktam a videomba.... Iszonyat miket kérdeztek!
Üdvözlettel: Dancsó Péter a videomániás
32/43 anonim válasza:
"de valahogy érzem...vagy mi"
Meleg-radar? Hatodik érzék?
34/43 anonim válasza:
Ő is 110%-ban hetero amúgy, csak néha leszop pár havert a zuhany alatt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
36/43 anonim válasza:
Igen,Dancsó Péter tényleg heteoszexuális,és heteo, már foglalt,ne própálkozzatok, mert még össze veszik vele a felfújható kecskéje, így is elég disszociativ szeméségzavara van amikor vacsokor leesik a székről és a fejét úgy beüti a konyhakőbe,hogy agyrászkódást kap...ilyenkor olyan hülye egy ideig,hogy a cerebrum cancer éhenhal benne,mert még gazdáját,élettersát, Dancsó Pétert sem ismeri meg és elkezd vele veszekedni hogy miért lopott retket az ovodából,ekkor ő a kecskéjét megnyugtatja hogy nem ő lopott retket hanem emese,a gilisztákkal suttogó, és ettől a felfujható kecskéje megnyugszik és nem gyanakszik rá hogy megcsalta,és boldogan és veszekedés nélkül élnek amíg meg nem halnak...vagy amíg megint be nem üti a fejét...
37/43 anonim válasza:
Dancsó biztos, hogy nem meleg. De ha nem hiszed, akkor megkérdezem tőle :D :D :D :D
(De ha nő vagy kedves Kácska, akkor rendezhetjük ezt másképp is:D :D )
38/43 A kérdező kommentje:
Szerintem egy pasi nem érdeklődik Dancsó úr identitása felől...:D
2015. febr. 17. 20:54
40/43 A kérdező kommentje:
110% heteo kakaóból készült dancsókoládé. Ezt is elértük. Jár a keksz.
2015. márc. 1. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!