Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Negyvenes szőke, diplomás nő...

Negyvenes szőke, diplomás nő vagyok. Ma éjjel elmentem egy éjjel-nappaliba és sorra leszólítottak?

Figyelt kérdés
Nem öltözködöm kihívóan, elegáns nőként megyek ki a lakásból, fiatal sem vagyok, 45, ok, természetes hosszú szőke hajam van, és vékony vagyok, de a cigók, 10 perces úton 5-en megállítottak a luxus autóikból. Ennyire olcsón néznék ki? Kétlem. Mi a jó fene van itt? Már egy negyvenes nő is préda nekik? Nem nézek ki kevesebbnek, csak jól tartom magam, de akkor is negyvenesnek nézek ki.
2014. nov. 9. 23:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mi az a BKK? Valami fővárosi dolog?
2014. nov. 10. 00:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Jah megvan, mi a frász lett a BKV-val?
2014. nov. 10. 00:27
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"Mi az a BKK? Valami fővárosi dolog?

Jah megvan, mi a frász lett a BKV-val?"

Az bizony. A BKV is megvan, köszöni szépen (továbbra is jó mocskos meg büdös, a hármas metró meg kétnaponta lerohad), csak föléépítették a BKK-t, hogy még több naplopónak adjanak jó kis zsíros állást.

Mi fővárosiak nagyon büszkék vagyunk rájuk! (Nem.)

2014. nov. 10. 02:16
 14/14 anonim ***** válasza:
51%
Cigányok...láttál tőlük valaha értelmes megnyilvánulást?
2014. nov. 10. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!