Várod a holnapot?
Figyelt kérdés
Miért, miért nem?2014. nov. 9. 20:55
11/16 anonim válasza:
Nem, mert holnap 8 tetves tételből írok, és majdnem megy mind a 8 csak mégsem...
12/16 anonim válasza:
Nem, mert SULI. Szerintem nem fogom túlélni...
13/16 anonim válasza:
Én nagyon várom, mert láthatoma barátaimat és a aki tetszik :3
14/16 anonim válasza:
Igen. Mert semmi magánéletem nincs, csak a munka/feladatok miatt élek.
15/16 anonim válasza:
Igen nagyon várom. A suli és a barátnőim miatt. Főleg azért, mert az egyik barátnőmnek van 1 jó híre számomra.. ;)
16/16 anonim válasza:
Mondjuk. A reggeli felkelést nem, de onnantól, hogy elkészültem és elindulok az egyetemre, már jó szokott lenni a nap. Várom, mert holnap csak egy órára megyek be(ami a kedvencem), aztán megyek orvoshoz ahol végre megcsinálnak egy kisebb korrekciós műtétet(amitől parázok picit, de a végeredményre nagyon kíváncsi vagyok). A reggelt nem várom, még meg kell majd keresnem a leletet amit legutóbb adott az orvos, de sajna elkallódott valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!