Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha az utcán megállítana...

Ha az utcán megállítana titeket kérdőív kitöltés céljából, mi az a mondat amire megállnátok?

Figyelt kérdés
A leendőbeli diákmunkám során kérdőíveket kell majd kitöltetnem egyetemistákkal, de nem akarom úgy leszólítani őket, hogy "hé ne haragudj" mert ennek én se állnék meg.
2014. nov. 5. 23:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én sem állok meg soha,nem érdekel...
2014. nov. 6. 08:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát, nálam az utca alapból egy kényes pont.

Vagy az van, hogy nem sietek, akkor elmerülök a gondolataimban, békésen bambulok a világra...ilyen esetben utálom ha kizökkentenek ebből az állapotból.

Vagy a másik, és gyakoribb eset, mikor ideges vagyok, sietek is, és legszívesebben felgyújtanám az egész várost. És mikor folyton azt lesem mikor ütnek el, mikor hajt át a köcsög biciklis a piroson, mikor jön nekem a bambuló gyalogos, mikor száll felettem galambraj...és még kártyám is elnyeli az automata, akkor kb meg tudnám ölni azt aki még hátráltat is ilyen marhaságokkal mint a kérdőívek.

Arról nem is beszélve, hogy 99%-ban f..szságokkal állítanak meg. "Szia, bocsi nem kéregetek, de nincs véletlenül 20 forintod?" "Bocsi a CBA merre van?" Hát mégis honnan a pék f..szából tudjam?

Ez a kérdőívezés meg végképp halál. Egyszer álltam sorban, bérletet venni, már az magában egy stresszhelyzet, és akkor jön oda egy hölgyemény hogy "lenne 5 percem?" És látja hogy lenne mert még 20 percig fogok állni a sorban...és persze hogy akárhogy hajtottam volna el, nem adta fel, míg azt nem mondtam h oké. Persze magamban azt gondoltam "Ó hogy r..hadnál meg b..zdmeg hogy pont engem kell megtalálni a kib...szott f..szságaiddal te barom állat, hogy szakadna rád az ég, boruljon rá a villamos a jó édes anyukádra. És ezek után ráadásul olyan kérdéseket tett fel a hajmosási és egyéb szokásaimról hogy ilyeneket a saját anyámnak nem mondanék el....úgyhogy soha többet kérdőívezés.

Az utcai kérdőíveseknél már csak a telefonosokat utálom jobban. Mert azok képesek zaklatni, felhívni mikor alszom, és azt se tudom hol vagyok, hogy "Felmérést készít"....Egyáltalán honnan van meg ezeknek a számom? Főleg a munkahelyi?

Meg persze, az a dolga hogy rámenős legyen, de mikor felhív a legnagyobb meló közepén, hát menjen a pokolba. Aztán még kedvesen felajánlja hogy felhív utána...hát engem ne hívogasson senki, örülök hogy hazaértem és pihenhetek. Olyankor még a főnöknek sem szokás felvenni a telefont nem hogy egy rejtett számnak.

Ráadásul ha engem bárki úgy szólítana meg hogy "Hé..." akkor biztos egy laza mozdulattal kilökném a 7-es busz elé.

2014. nov. 6. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!