Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Milyen kotodes...

Mit tegyek? Milyen kotodes lehet kozottunk?

Figyelt kérdés

9edikes vagyok 15 eves lany es az egyik fiu osztalytarsammal nem tudom mi is a helyzet.

Elso napokban, hetekben tolem balra elottem ult, gyakran pillantgot hatra fele tobbszor talalkozott tekintetunk stb.

Aztan ultetes volt es most a hatrabb ul 2 padsrorral de nincs nagy tavolsag koztunk mert kicsi az osztaly.

Szunetekben ha a beszelek a padomnal a baratimmal figyel, de nem szol, barmit mondok figyel, de kulonosebben nem beszelgetunk, nem vagyunk baratok csak siman osztalytarsak.Csak nem tudom mire velni ezeket a dolgokat, ti mit gondoltok milyen "kotodes" lehet koztunk?

Elso nap nekem valahogy o kitunt a tobbi fiu kozul, valahogy o mas volt, aztan azota figyelgetem, persze csak ovatosano.

Nem tudom mit gondol rólam meg amugy miért van igy ahogy

Azt mondtak egyesek,hogy azert van ez igy mert tetszem neki. Egyreszt bejon mas reszt nem a fiu, 3 honappal idosebb vagyok nala, ez tudom hogy nem nagy kor de valahogy megis nagyobbnak erzem magam.

Nem tudom mit tegyek... ma is szamtalanszor talalkozott a tekintetunk orakon, szuntetben. A hatamnal a bartnom ul es neki a hatanal ul ez a fiu, amikor hatranezek szinte mindig talalkozik a tekintetunk

2014. nov. 3. 13:59
 1/1 Kései Sirató ***** válasza:
Legfeljebb szimpátia van közöttetek. Ha nem beszélgetsz vele, nem vagy velée kettesben, akkor ez csak ennyi marad.
2014. nov. 3. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!