Mi az elso gondolatod, ami eszedbe jut egy fogorvosrol?
Ezt kibovithetnem meg esetleg azzal,hogy fogorvostanhallgatorol,vagy arrol aki annak szeretne a jovoben tanulni.
Tegyuk fel uj ismeros a barati korodben vagy randi alany. Persze nem a foglalkozas alapjan kell megitelni az embereket, de milyen embert kepzelsz el vagy mi az ami elsonek eszedbe jut. Illetve modositja e az elkepzelesed az adott ember neme? Ha igen, akkor ird le, hogy mikent.
Csak kivancsisagbol kerdem.:)
Ui.: Most azt hagyjuk, hogy eloszor az jut eszembe,hogy xy elrontotta a fogamat. Ezen tul...persze lehet, hogy valakinek eloszor ez, de ha ezen tullepunk.
Igazabol nem vettem magamra, hisz ok nem ismertek, de nem is probaltak megismerni, mert eleve eloiteleteik voltak.
Amit meg inkabb nem ertek, hogy miert csak a nokre pikkelnek? Nyilvan van, aki nem birja a ferfi orvosokat, de ilyen massziv eloiteletrol felejuk meg nem hallottam.
En foleg normalis orvostanhallgatokat ismerek, ezert is dobbentem meg. Mondjuk en kulfoldon elek, de mikor hazamegyek, akkor ez van. Itt nincs ekkora eloitelet.
Mert mi a csajokhoz képest kis szerények vagyunk. Legalábbis a többségünk.
Továbbá az sem biztos, hogy pozitívum sok embernél, hogy külföldön tanulsz.
"Kis szerenyek? :) Biztos ez?:)))"
Én kis szerény vagyok, de persze vannak akik sebészek lesznek (szeretnének lenni), ők kevésbé szerények. :-) De az a tipikus medika gőg mindenesetre nem jellemző ránk.
Nekem a fogorvos említésétől már hideg futkos a hátamon, úgyhogy a félelem jut eszembe először, bár még soha nem volt rossz fogam. A szagok, a hangok, mind ijedtséget gerjeszt bennem.
Amúgy a háziorvosom, és sok egyéb orvos is nő a környéken, és nagyon értenek a dolgukhoz. Nem fennhéjázóak, teljesen normálisak. A férfiak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!