Szerintetek feljogosít egy férfit, hogy ököllel üssön egy nőt, mégha a nő feleselt is neki?
Az hogy feleselt neki, nem jogosítja fel.
Viszont ez a "soha semmilyen körülmények között" dolog egy oltári baromság. Ha a helyzet emgköveteli, akkor férfinak is van joga férfit és nőt ütni, nőnek is van joga férfit és nőt ütni. Ne vigyük már bele a verekedésbe ezt a hülye nemi kérdést.
Feleseljen vissza, az jogos. Különben is, mi ez óvoda? Feleselés? OMG
Jöhet a sok frusztrált szűz fiúka, hogy jogos ütni a nőket.
5-ös, például amikor engem elkezd ütni egy nő (bármilyen okból, jogos vagy nem jogos), akkor nyilvánvaló hogy visszaütök.
Vagy ha például ülök a kocsmában, és elkezdenek rámmászni.
Vagy ha fogom az utcán a telefonomat és megprobálja kilopni a kezemből, gáncsolok-ütök-veszem vissza az értékemet.
8-as vagyok
Természetesen az egész összképbe beletartozik, hogy most itt általánosságban férfi-nő verekedésről van szó. De pl. a páromat nem ütném meg akor sem, ha lenne rá okom. Helyzettől függ.
Én még akkor sem ütném meg a nőt, ha ő ütne meg engem. Miért? Mert a gyengébbiket nem bántom. Egyszerűen a tiszteletemből fakadóan nem bírnék ártani egy nőnek... És minden olyan férfit, aki nőt üt meg, gulágtáborban dolgoztatnám halálra kiheréltetve.
#3-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!