Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy manapság...

Miért van az, hogy manapság teljesen elfogadott ha a nő nem szül gyereket, nem hajlandó főzni és takarítani és fontosabb neki a munka mint a család?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem. a lányok manapság főzni varrni semmit nem tudnak! a legtöbben szülni sem hajlandóak.

miért? nem ez lenne egy nő dolga?

a férfié meg hogy eltartsa a családot, hogy dolgozzon.

F

2014. nov. 1. 22:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Férfiak sem vadásznak medvékre meg szarvasokra. Ideje lenne felnőni és észrevenni, hogy a világ változik, és nem 25 évvel ezelőtt van!

Amúgy meg minek szüljenek? 7+ MILLIÁRDAN vagyunk. Mi a fenének még több ember?

Főzést meg varrást meg bármikor meg tudja tanulni bárki.

2014. nov. 2. 09:31
 12/21 anonim ***** válasza:
7%

Üdv a liberalizmusban kérdező. A kapitalizmus és a liberalizmus alapvető célja, hogy olyan embertömeget hozzon létre, ami nem kötődik senkihez és semmihez és nem érdekli más csak az önfenntartás és önmaga, az ilyen egyén ugyanis könnyen irányítható. Ezért mindent elkövetnek a közösségek lerombolása érdekében. A legalapvetőbb és legerősebb emberi közösség a család. Normális esetben a testvéred, a szüleid, a társad és a gyerekeid azok, akikre mindig számíthatsz az életben. Ezek a házasságot leszámítva megszakíthatatlan és nagyon erős kötelékek. A világ legbékésebb emberi is képes lenne őrjöngő fenevaddá válni, ha bántanák a szerető családtagját. A család veszélyes, mert tartást ad, véd és dacszövetséget tud jelenteni. Ezért aztán a liberálisok mindent elkövetnek azért, hogy a család mint olyan megszűnjön létezni. A nő lenézi a férfit, hiszen azt csak a farka irányítja, és elnyomná őt az indivídumot, és olyan, lassan már természetellenesnek beállított dolgot akár ráerőszakolni, mint az anyaság... Apropó a fejlett nyugati társadalmakban fogyóban van a népesség, itt Magyarországon is. Szóval mi gaz hímsoviniszta férfiak elnyomjuk a nőket, nem tiszteljük őket eléggé, meg különben is csak ösztönállatok vagyunk, és a legjobb ha úgy is viselkedünk, a liberalizmus szerint. A nő persze az elnyomott áldozat, aki ebből a szerepből úgy tud felemelkedni, ha megtagadja a hagyományokat, tököt növeszt, megtagadja az anyaságát, fokozott promiszkuitással tárggyá alacsonyítja magát, a munkahelyén, meg törtet, törtet, törtet, hogy egyenrangú legyen a férfivel. Kérdés, hogy jó e neki ez egyáltalán. A liberalistáknak biztosan, hiszen a tényleges értékek a családi vacsora, a gyerekekkel történő játék, a kirándulások helyét átveszi a fogyasztás, mint póttevékenység. Éljen a shopping, éljen az almás telefon, éljen a csillogás, vesszen a család. aztán negyven évesen amikor a nő ott áll tök egyedül kiszáradt petefészkekkel az állatkereskedés előtt és elindul az őrült macskás néni karrierje el lehet gondolkozni azon, hogy megérte e... A házasság és a párkapcsolatok is totál meg vannak gyalázva, semmi másról nem szólnak csak a szexualitásról, szerelem? Ugyan már kinek kell az... Aki szerelmes az nem fogyaszt, hiszen boldog. Persze kell a Valentin nap meg egyéb hányinger kiskapuk ezen problémák kiküszöbölésére. Ó és ne feledkezzünk el arról sem, hogy ma minden eldobható, lesz másik, mint a híres bohóc kabaréban, mindig lesz másik. Hát nem, nem lesz, az ember nem lehet örökké fiatal. Dobd el, válj el, véletlenül se beszéld meg, ne próbáld megjavítani, te többet érdemelsz...

Ugyanez igaz a nagyobb közösségekre, egy homogén azonos értékekkel rendelkező csoport veszélyes, a legveszélyesebb a család után a nemzet, hiszen a nemzeti öntudat akár háborúkat i képes kirobbantani, ha a szabadságát a liberalizmus és a globalizmus zászlaja alatt el akarják nyomni. Az ideális nép, hazátlan, történelem nélküli, saját anyanyelv nélküli, népszokások nélküli, gyökértelen massza. Magyarország nagyon nem ilyen szerencsére, és ez nagyon böki a globalisták csőrét. Mi bunkó, rasszista, fasiszta, egoista, náci, primitív, barbár, intoleráns, keleti csürhe vagyunk és ez a rohadt nagy szerencsénk. Meg persze a nyelvünk, amíg a magyar nyelv él, addig a magyarság mint nemzet szintén él. Persze ezt a nemzettudatot is módszeresen írtja a kapitalista, liberalista, globalista csürhe, a hagyományaink cikik, hozzunk be amerikai hagyományokat, a nyelvtan minek, itt a telefon, most van mentséged a rossz helyesírásra. A nemzeti ünnepeinken miről szól a libsi híradó? Megölte, megerőszakolta, ellopta, megverte stb. Nem pedig kitüntette, elszavalta, emlékezett stb. Persze lehetne ezt még folytatni.

Lényeg a lényeg a modern libsi, kapitalista, globalista világban minden káros, ami gyökeret ad, ami tartást ad, ezért káros az igazi tradicionális családmodell is.

Persze azért valóban nem szabad átesni a ló túloldalára sem. A nő nem tárgy, bármennyire is akarja ezt elhitetni a libsi média. Mindenkinek joga van eldönteni, hogy hogyan éli az életét. Akar e gyereket, családot, akar e karriert... Ó és kedves kérdező, a nő nem háztartási robotgép, te is segíthetsz a házimunkában. Én például meg szeretnék tanulni főzni. Az sem jó, ha minden otthoni teher egyedül a nő vállát nyomja.

A család viszont fontos és szerintem a sikert a boldogság jelenti, nem a rohadt nagy individualizmus, a hatalmas karrier és az emancipáció. Persze ezt a nőknek kell eldönteni.

24F

2014. nov. 2. 12:59
 13/21 anonim ***** válasza:
90%
A család annak fontos, akinek fontos. És utolsó, jól mondtad a végén: szerinted. Az én életem értelme nem a család, de nem próbálom lenyomni a torkodon, hogy te se házasodj/szaporodj. Semmi közöm hozzá.
2014. nov. 2. 13:10
 14/21 anonim ***** válasza:
7%

"Az én életem értelme nem a család"

Minden ártószándék nélkül, akkor mi az?

2014. nov. 2. 13:18
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Még nem jöttem rá.
2014. nov. 2. 13:20
 16/21 phiona0068 válasza:
6%

Üdv!

Én csak annyit mondhatok, aki nem szült gyereket nem tudja miről beszél, semmilyen karrier, semennyi pénz nem ér fel egy, vagy több gyermekkel.

De ti tudjátok mit csináltok, hiába vagy diplomás ha .........vagy

2014. nov. 4. 08:06
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet karriered és gyereked, csak ahhoz olyan embernek kell lenni. Nekem pl. biztos nem sikerülne.
2014. nov. 4. 09:49
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a kérdés, hogy a nők miért nem szülnek, ugyanis az ember nem úgy szaporodik, mint a szarvasok, hogy egy hím megtermékenyít egy csomó nőstényt, aztán a szarvastehén egyedül ellegelészik a borjúval. Inkább az itt a kérdés, hogy a PÁROK miért nem vállalnak gyereket? Az, hogy kevés a gyerek nem csak a nőkön múlik, a férfiak is vastagon benne vannak, ajánlom neked a család témakör olvasgatását. Ezzel most nem visszadobni akartam a labdát, remélem nem érzi úgy egy férfi sem, hogy most a felelősséget teljesen rájuk akarom hárítani, csak a nőhibáztatás kicsit egyoldalú...

Olyan nőből valójában nagyon kevés van, aki nem akar egyáltalán családot és a karrier a mindene. A legtöbb ember nem a dicsőségért dolgozik, hanem a betevő falatért, mert bármennyire is furcsa, a nők még nem tanultak meg fotoszintetizálni, ők is is pénzért veszik az ételt, ruhát, a lakbér, az utazás mind mind pénzbe kerül a nőknek is. Ezért dolgoznak. Szerinted tesco pénztárban ülni napestig akkora karrier? (Ez csak egy bónusz kérdés: szerinted a dolgozó nők nem főznek magukra és nem takarítanak maguk után? ;) )

Szeretném, ha nem próbálnánk meg úgy tenni, mintha minden 25 éves férfi verné a tamtamot, hogy ő márpedig apa akar lenni, csak a nők visszatartják a méhük gyümölcsét. Sok harminc fölötti férfi ismerősöm van, aki csak úgy lóg a levegőben. Apámnak 35 évesen már három gyereke volt...

Szerintem kezdetnek az is bőven elég lenne, ha azok a fiatal párok, akik nagyon szeretnének már gyereket azok bátran belevághassanak a projectbe, ne kelljen az anyagiak miatt elállniuk a terveiktől. Aztán ha sokan nem akarnak családozni, ám legyen. Az ő életük, ő döntésük.

2014. nov. 4. 12:38
 19/21 anonim ***** válasza:
55%
Ki altal elfogadott? Egyetlen ember altal kell elfogadottnak lennie ahhoz hogy mukodjon, es az a ferje. Ha o elfogadja akkor mukodik a hazassag, ha nem, akkor meg nem veszi el.
2016. márc. 2. 08:57
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 11%-os, te tudod egyáltalán, mit jelent a liberalizmus szó?

Kérdezőnek: egy nőnek nem kötelező szülni. Nem tenyészkocák vagyunk. Mi van akkor, ha egy nő nem érzi magát alkalmasnak az anyaságra? Szüljön csak azért, mert a társadalom elvárja, leköpdösi amiért nincs még gyereke? Én pl. frászt kapok a csecsemőktől és a kisgyerekektől. Így szüljek, csak mert a kövérlacik és a kovácsákosok elvárják? A női princípiumot máshogy is be lehet teljesíteni. Egy nőnek lehet "gyermeke" egy cég, egy projekt, egy könyv vagy bármi más, amit ő csinált, ő hozott létre, "megszülte". 32 éves leszek idén, eddig sem éreztem, hogy gyereket akarok, most sem, és szerintem ez már nem változik. A páromat nagyon szeretem, ő is engem, de gyereket nem tervezünk. Inkább élvezzük, hogy egész éjjel nyugodtan alhatunk, nem zavarja meg ezt a gyereksírás, hogy nincs háborús övezet a lakás nappalijából. Terhesen sem tudom elképzelni magam. Sokáig voltak súlyproblémáim, nem azért edzettem és diétáztam hosszú hónapokig, hogy most tönkrevágjam a terhességgel és a szoptatással. A francnak hiányzik a reggeli hányás, a hangulatváltozások (látom a terhes ismerőseimen, mit össze hisztériáznak, a pasi meg hülyét kap tőlük), a bedagadt lábak és a szülés után megnyúlt bőr. Jól vagyunk gyerek nélkül, van két macskánk, imádjuk őket, nekünk ők a gyerekek.

2017. márc. 3. 08:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!