Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mindig öregebbnek néznek,...

Mindig öregebbnek néznek, mint amennyi vagyok?

Figyelt kérdés

Igazából nem zavar...meg tök jó érzés, de amikor 2x néznek a tesód csajának az kicsit fura...jah és tesóm 8 évvel öregebb...csak szeretném tudni h mások is öregebbnek néznek-e

[link]

[link]

2014. okt. 30. 23:22
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
A stílusodon kicsit változtathatnál, mert meglehetősen igénytelen és nem nőies az összhatás.
2014. okt. 30. 23:28
 2/22 A kérdező kommentje:

"Ők azért nevetnek rajtam, mert más vagyok. Én azért nevetek rajtuk, mert mind ugyanolyanok." Kurt Cobain

Csak mert nem a páwa gyerekek jönnek be! És miért lennék igénytelen?! tudom h nem mindig vagyok nőies sőt tudom h elég sportos vagyok, de én is szoktam kiöltözni...és az igénytelenre visszatérve a hajam mindig rendesen áll, rendes ruhába járok és tiszta vagyok...és illatozok mint egy virág lehet félre értettük egymást és másra gondoltál akk kifejtenéd? köszi

2014. okt. 30. 23:36
 3/22 anonim ***** válasza:

meg nem mondanám rólad hogy lány vagy...

amúgy olyan 16nak tűnsz

2014. okt. 30. 23:40
 4/22 anonim ***** válasza:
ja és a sportos az nem a nőies ellentéte
2014. okt. 30. 23:40
 5/22 A kérdező kommentje:

Csak hogy örülj sítlusom egyedi nem látsz sok ilyet az utcán ;)

[link]

[link]

[link]

2014. okt. 30. 23:44
 6/22 anonim ***** válasza:
Ne csak sportos legyél, hanem sportolj is. ;)
2014. okt. 30. 23:48
 7/22 A kérdező kommentje:

ohh köszönööm mindig is fiú akartam lenni...háthh nem :)

köszi 3 év

huuhh köszönöm a felvilágosítást nem most jöttem le a falvédőről... akk pár képről mond meg h nőies vok-e v nem... stílusra lehet nem...de testalkatra sztem nem vagyok vlami rossz lehet nem vagyok vlami csontkollekció...

2014. okt. 30. 23:50
 8/22 A kérdező kommentje:
kösz ezt bóknak veszem...szoktam...szval nem hatsz meg
2014. okt. 30. 23:51
 9/22 anonim ***** válasza:
nemtom... tisztára hasonlit az uccsó képen az arcod egy csoporttársaméra. itten fehérváron azért elég sok ilyent szoktam látni :)
2014. okt. 30. 23:51
 10/22 anonim ***** válasza:

Te csak simán egy elhízott, rosszul/előnytelenül öltözködő lány vagy. Ami szerintem is igénytelenség. Aki igényes nem hízik el, mert odafigyel arra hogy egészségesen étkezzen és sportoljon meg törődjön a testével. Alap dolog, mint a mosakodás.

Amúgy az arcod tök szép lenne ha vékony lennél. Ha lenne valami normális stílusod az is jó lenne, mert most kb úgy néz ki mintha a ruháidat a kínaiban vennéd meg az ócskább turikban. Ez nem egyedi stílus. Ilyen elég sok van sajnos.

Azt nem tudom hány éves vagy, én 16 körül tippelnélek.

2014. okt. 30. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!