Gyökérség ha valaki ilyeneket akar játszani chatelés közben, írásban a haverjával?
Figyelt kérdés
Egyik, hogy mond település neveket és a másiknak meg ki kell találnia melyik megyében vannak, meg kell tippelnie.
A másik variáció meg a barchoba.
Mit gondolnátok arról aki 18/F és ilyeneket akarna veletek játszani?
2014. okt. 30. 22:19
1/6 anonim válasza:
Mi a baj vele, miért lenne ez gyökérség?
3/6 anonim válasza:
Hosszú autóúton, unaloműzésnek tökéletes.
Netes beszélgetés esetén unalmas.
4/6 anonim válasza:
Nem gyökérség,amúgy láttam már ezt a kérdést...ott még 17 voltál,azt hiszem.
Egyébként én nem vagyok ilyenre kíváncsi,és biztos megmondanám az illetőnek,hogy szórakozzon mással.Nem szoktam ilyenekkel írásban sz_rakodni.
De ha mással jól esik játszani,és nem idegesíti a másikat,akkor miért ne?
5/6 anonim válasza:
én szeretnék ilyet játszaniii :D 17l
6/6 anonim válasza:
mi is szoktunk ilyet játszani melóban, csak mi a mi a fővárosa az adott országnak fajtát, és nagyon élvezzük. ezt unaloműzésre használjuk. szerintem nem gyerekes játék, bár interneten nem játszanám, csak élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!