Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A japánok hogy tudják megkülön...

A japánok hogy tudják megkülönböztetni egymást?

Figyelt kérdés
Egyforma mind. Akkor hogy a vérembe tudják megállapítani egymásról, hogy ki kicsoda? Az utcán kérdezgetik egymást, hogy Janikám te vagy az?
2014. okt. 27. 19:15
 1/10 anonim ***** válasza:
89%

Nap kérdése :D

Szerintem a szavak hangsúlyozásából.

2014. okt. 27. 19:16
 2/10 anonim ***** válasza:
Az egyik barátnőmnek van egy kínai ismerőse, aki elég gyakran látogat Magyarországra..... és ő meg azon csodálkozik hogy az európaiak hogyan tudják megkülönböztetni egymást :D
2014. okt. 27. 19:18
 3/10 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy számodra egyformák, de ha ott élnél, akkor nyilván hozzá lennél szokva, és azért így sem láttam még két teljesen ugyanolyan (nem egypetéjű ikrek) japánt.

Ráadásul hiába van ott elég szigorú egyenruha, stb a szabadidejükben elég sokan (pláne a fiatalok) elég sajátos stílusban öltözködnek, festik a hajukat, stb.

2014. okt. 27. 19:19
 4/10 anonim ***** válasza:
A négyesikrek,hogy különböztetik meg egymást?
2014. okt. 27. 19:21
 5/10 anonim válasza:
Rossz kérdés, a japánok pont hogy megkülönböztethetők, más ázsiai népcsoportra jellemző inkább, amit írtál, de az előttem szólónak igaza van, ők minket látnak egyformának
2014. okt. 27. 19:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Valaki most Japánban a japán gyk-n biztosan ezt kérdezi: Az európaiak hogy tudják megkülönböztetni egymást? Egyforma mind.
2014. okt. 27. 21:55
 7/10 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudják megkülönböztetni egymást.

Ezért is olyan pedánsak: aki ott bal oldalon a második asztalnál van, az a Yosi, mert ő szokott ott lenni.

Vagy munkába menet: 6 óra 42 perckor kell befordulnom ezen a sarkon, és aki ott éppen szembe jön, annak köszönök, mert az a sógor, és ő is figyeli az órát, hogy mikor jöjjön szembe.

Na most bemegyek ide, szájon csókolom a harmadik szembe jövő nőt, és ha nem vág pofán, akkor az a barátnőm. Vagy legalábbis azt hiszi, mert ő sem tud megkülönböztetni engem a többitől.

2014. okt. 27. 22:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Biztos szagok alapján xd
2014. okt. 27. 23:16
 9/10 anonim ***** válasza:
58%
Nekem volt egy japán főnököm, o volt a mumus, utaltuk. Majd végre hazament Japánba. Később voltam nyaralni egy távol keleti országba es mindenkiben ot láttam, pedig előtte azt hittem meg tudom őket különböztetni. Nagyon rossz volt, megkeserítette a nyaralásomat.
2014. okt. 28. 08:38
 10/10 anonim ***** válasza:
63%

Úgy, hogy a feltevésed ostobaság.

Ami azonos a japánokban, az mindössze a hajszín és a szemforma, bár ezek terén is akadnak apró eltérések. A kérdés kb. olyan, hogy te hogy tudsz megkülönböztetni egymástól két husszú, szőke hajú, kék szemű nőt?

Csak neked, mint kívülállónak szokatlan a "vágott szem", meg az a jellegzetes ázsiai haj, és ez elvonja a figyelmedet a többi részletről, pl. az arcformáról. Ezért tűnik úgy, borzasztó felületesen szemlélve, hogy mindegyik ugyanolyan.

2014. okt. 29. 03:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!