Még mindig szerelmes vagyok belé, vagy mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Még több, mint 2 éve, nyáron megismertem egy srácot (aki 6-7 évvel öregebb nálam, én most 19 vagyok), és azóta.. Nincs olyan hét, hogy ne jutna eszembe. Sajnos-nem sajnos egy chaten ismerkedtünk össze, majd msn-eztünk párszor, de ez alig tartott 1-2 hétig, és azóta nem beszéltünk (mert pár ezer km-rel arrébb lakik, de magyar!), viszont én azóta sem felejtettem el. Azóta pedig hiába beszélek akárhány sráccal (akár neten, akár élőben) sokszor ő jut eszembe, hogy vele volt a legjobb beszélgetni. Sokszor érzem azt, hogy többé már nem leszek annyira szerelmes, nem fogok olyanokat érezni, habár tudom, hogy ez hülyeség, de akkor is.. Mi lehet ez?!2014. okt. 27. 13:25
1/2 tarnai válasza:
én fejben megdugom újra néha az összes nőt akivel lefeküdtem életemben, vagy majdnem. sz*r heteken azokkal is lefekszem fejben, akikbe csak szerelmes voltam. ilyenek vagyunk.
2/2 anonim válasza:
Ez olyan romantikus bakfisos rajongás, hiszen személyes találkozásra nem került sor. Olvass sok 19. századi regényt, tele van velük a világirodalom (Hiúság vására, Háború és béke, Jane Eyre, Büszkeség és balítélet stb.). Mélyen érző emberekkel gyakorta előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!