Az beteges, ha éjszaka ki szoktam menni biciklizni?
Én is inkább éjszakai ember vagyok. Valahogy mindig közelebb állt hozzám az éjszaka a maga csendességével, magányosságával, rejtelmeivel, csodáival, fennségével, méltóságával. Kosztolányi Dezső Hajnali részegség című verse tudja csak felidézni ezt az érzést, amelyre gondolok.
Régebben órákig voltam képes kint üldögélni a kertben a fák alatt a rövid nyári éjszakákon, és csak üldögéltem, amíg hajnalodni nem kezdett.. Sokat bicikliztem is ilyenkor, volt, hogy innen a tanyáról bementem a közeli városba és ott suhantam az utcákon. Volt, hogy ellenkező irányba mentem, be a pusztába és néztem a csillagokat. De én később, 3-4 óra fele indultam el, és hajnalig bicikliztem, majd hazamentem aludni. "Normális ember" soha nem értené meg ebben a szépséget.
Megnyugodtam!!!!
Ezek szerint más is szeret éjjel biciklizni. Én csak sétálni, mert akkor csend, nyugalom van.
Így van, én is a nyugalom, a csend miatt szeretem az éjszakai biciklizést.
Én a szüleimmel lakom, kicsit hülyének néz anyám, amikor mondom, hogy éjjel kimegyek tekerni egyet. Fater nem szól semmit. :D
Én meg futni szoktam éjszaka. :D
Nem foglalkozik velünk senki, nyugi! =)
Ilyenkor már különben sincs sok ember kint az utcán, lehet, hogy nem fogsz majd találkozni egy teremtett lélekkel sem.
Én is imádok éjszaka biciklizni :D
Van hogy sőtétedédkor megyek el otthonról, és nyáron akár 10-11-ig is tolom. 17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!