Ez kajak Pintér Nati? :O
2014. okt. 24. 19:11
11/21 anonim válasza:
Ő nem az a típus, akire fel kell nézni:) Próbálj legalább igazi hírességeket keresni, akik le is tettek valamit az asztalra...
12/21 anonim válasza:
Na akkó linkel végre valaki faszbúkot hogy ráírhassak, hogy mikor szeretne lecidázni?
13/21 anonim válasza:
szerintem is őszinte és szókimondó:
ne hívjatok k*rvának tudjátok az egyáltalán mit jelent? nem pénzért árulom magamat köcsögök -.-
(hanem ingyen) *BA*DUM*TSSS*
14/21 anonim válasza:
Az már eleve cink, hogy neked EZ a lánynak nem nevezhető élőlény (csak nagyobbak a mellei) a példaképed, de hogy 18 évesen is ennyi eszed legyen. Sosem értettem, hogy az ilyen dózsa fanny, meg jade meg hasonló rémségekre hogy lehet felnézni? Egyik butább mint a másik, semmit nem értek el az életben, csak annyit, hogy anyuci meg apuci pénzén tudnak venni pushuppos melltartókat. Aztán majd ha anyuci meg apuci megunja a hercegnők életét akkor majd lehet menni az utcasarokra a kis cicijeikkel és megdolgozni az ájfónért. És több ezer ember lájkolja őket fészbukon, meg ask fmen, mert hogy ugye YOLO meg SWAG van. Hogy ennyire buták ezek az emberek?
15/21 anonim válasza:
Szia!Ismerem Pintér Natit:) Nagyon hasonlít rá:)
16/21 anonim válasza:
#14: én se értem, de természetesen te vagy a gáz, ha beszólsz nekik
17/21 anonim válasza:
Szégyenlem is magam rendesen :D
18/21 anonim válasza:
igen ő, de ha láttál életben is hímivarsejtet, ez nem az csak oda van szerkesztve
bénán
19/21 anonim válasza:
Ő amúgy ki? Ilyen valóságshow-hero? Éjjel-nappal BP vagy csak simán valami szilikonmellű (már 18 év feletti) "artist"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!