Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megszereztem egy nagyon híres...

Megszereztem egy nagyon híres ember telefonszámát akit nagyon szeretek. Nem olyan hogy pl. Nagy fero vagy majka, hanem szinte az elerhetetlen kategoria. Mit kezdjek vele szerintetek? Ha felhivom nem cserel szamot? Mit tudnek csinalni?

Figyelt kérdés
2014. okt. 14. 21:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Megszerezted Zámbó Krisztián számát ? :O
2014. okt. 14. 22:06
 12/17 anonim ***** válasza:

Most gondold el, egy random időpontban csörög a telefonja, felveszi, és egy remegő hangú tinilány közli vele, hogy nagyon bírja. Szerinted mi történhet?

a) kedvesen megköszöni. És? Szerinted hányszor hallja ugyanezt?

b) kiakad, hogy a magánszámán hívod, ennyire nem tiszteled a privát szféráját. Jogosan.

c) egyszerűen kinyomja, és felbosszantja magát, hogy (megint?) kiszivárgott a mobilszáma.

2014. okt. 14. 22:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem felejtsd el ezt a hívogatást, ne legyél már ennyire gyerekes. Szerinted mit lenne, ha felhívnád? Randira hívna, vagy mégis mit remélsz?
2014. okt. 15. 09:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Két variáció van..

1. Intelligens vagy:

Tiszteletben tartod, és csak akkor hívod fel, ha arra konkrét és nyomós okod van (a rajongás nem elégséges ok, csak mondom)

2. Igazi ősbunkó vagy: eladod nagyon sok pénzért a neten.

2014. okt. 15. 12:43
 15/17 anonim ***** válasza:
Felvesznek ismeretlen számot, mert lehet, hogy újságíró. Egy magyar színészt tudok, akinek sms-t kellett írni, hogy interjú miatt zavarnám, és nem csak egy random tökfej vagyok, a többi felvette. Viszont szerintem külön személyes és sajtószámuk van. Ha a sajtószámot szerzed meg, felveszik, ha a személyeset, nem.
2020. jún. 21. 00:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Viszont igazuk van azoknak, akik szerint ne hívd fel, de ezt nem tettem hozzá, úgyis régi a kérdés. A többi csak érdekesség.
2020. jún. 21. 00:50
 17/17 anonim ***** válasza:

"Nem reggel fel ot, meg este fel 1 hanem pl delutan 4 vagy este 7"

Amúgy ha például színész, este 7-kor úgyse veszi fel. De látom, régi kérdés.

2020. jún. 21. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!