Nektek ki a példaképetek?
Figyelt kérdés
Nyugodtan lehet állat is. Nekem pl. Csücsök a macskánk. Ő az utoobi ket hobapban tobb mint 3 szurit kapott#példakép #állat is lehet
2014. okt. 10. 21:48
12/20 anonim válasza:
3 szuri az nem semmi...
Így már az én példaképem is Csücsök.
13/20 anonim válasza:
A Peter Capaldi-féle Doctor. :D
14/20 anonim válasza:
Hmmm több példaképem is van. Édesanyám, édesapám egyetemi tanáraim, azonos szakmát végző idősebb kolléga aki, mentorált, de van évfolyamtársam is akit példaképnek tekinthetek.
15/20 anonim válasza:
A gimis magyartanárom. Ha tizedannyira sikerülne jó emberré válnom, mint ő, már megérte. Soha senkit nem ismertem rajta kívül, aki így tudott volna tanítani, dolgokat éreztetni másokkal és hatni az emberekre anélkül, hogy a hangját egyszer is felemelte volna. Mindig tisztelet vette körül, pedig soha nem kezelte saját magát feljebbvalóként, mint a diákjait.
17/20 anonim válasza:
A Skillet dobosa, és énekese, valamint anyukám!! :3
18/20 anonim válasza:
"A Skillet dobosa, és énekese"
Állandó rejtély számomra, hogy hogy a francba tudja egyszerre csinálni a kettőt, még így is, hogy többnyire csak vokálozik... :-D
19/20 anonim válasza:
amugy ja ezet a peldakepeim!! :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!