Gáz, ha valaki még 34 évesen is otthon lakik?
Minimálbért keres
Az mondja nem fog albérletre kiszórni pénzt, lakáshitelt meg amúgy se kapna
szerintem sem gáz...sőt, ahogy mások is mondták, lassan ez a normális, én sem látom még így 22évesen a jövőmet, hogy mikor lesz(ha lesz egyáltalán) saját lakásom...meg ez családalapítástól is függ...egyedül nyilván tökmind1, de ha már van társ, esetleg egy gyerek is jönne(jó tudom, minimál bérből ez is csak egy álom), akkor már tényleg gázos szülőkkel házban lakni. az más, ha a portán van 2 elkülönülő házrész.
én például egyébként ismerek egy embert, aki igazán jómódú, országos szintű bolthálózata van, ruhamárkát forgalmaz, na ő is például az édesanyjával lakik.
szerintem manapság az a legjózanabb döntés, ha csúnyaszóval élve a szülőkön "élősködünk", ameddig vannak, és ezalatt próbáljuk magunkat felkészíteni az életre, értem ezalatt, hogy félreraksz(hiszen így könnyebb), és mikor már a szülők sajnos nem lesznek, akkor esélyesebb, hogy abból a pénzből talpra tudsz állni. nekem legalábbis valami ilyesmi tervem van.
régen telhesen normális dolog volt, hogy egy háztartásban éltél feleségeddel, gyerekeiddel, anyáddal, apáddal, nagyapáddal, pedig pénz volt rá, hogy saját házad legyen... nagyapámnak pl úgy adták feleségül nagyanyámat a 10 es években, hogy nagyanyám szülei, kikötötték, csak akkor kezdhet udvarolni, ha épít egy új házat, lesz minimum 4 disznója, 2 lova, lovaskocsival... 6 hónap alatt kitermelte az egyszerû parasztgyerek... akkora házat épített a haverjai segítségével, hogy tudta vinni a saját szüleit, és nagyanyám szüleit is... hozzáteszem ma is ebben a házban èlünk... szüleimmel és feleségemmel...
csak a nyugati világ hülyesége ez a külön élés dolog... ha megnézed azokat a területeket a világon, ahol a legtovább élnek az emberek, azt fogod látni, hogy nagy családban élnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!