Milyen hangszeren játsszak?
Nincsenek nagy vágyaim, tehát csak saját magam és párom szórakoztatására szeretnék hangszeren játszani. Nagyon tetszik a cselló, hegedű és a basszusgitár. Melyiket válasszam vagy hogyan válasszak? Eléggé introvertált vagyok, egyszer nyugodt máskor nagyon vad egyéniségű, egyszer nagyon nőcis, máskor a legtrehányabb hajléktalan is simán elbújhat mögöttem :D (na jó, ez csak ha futok) , szeretem a rockot, de a klasszikust is, a "mély, érzéki" zenét
Melyik legyen? Ti hogyan döntenétek?
22/N
Nagyon szépen köszönöm a leírást. A hegedűt tudom, h "sír" a kezdetekben, mert exemmel épp akkor voltam együtt mikor tanult, de mára gyönyörűen megtanult játszani és látszódik, érződik, h milyen közel áll hozzá ez a hangszer.
Leginkább a csellóhoz vonzódom, mert olyan szép mély, kissé szomorkás, bús hangja van, így szerintem őt fogom választani.
Ha gyors sikerre vágysz akkor zongora, vagy valamilyen fúvós, ha ez nem lényeg akkor belevághatsz egy vonósba. A cselló jó választás.
Bármelyiket választod, rengeteget kell gyakorolni a jó tudáshoz
Én ugyanazért választottam a csellót, amiért te (szeretnéd), kedves kérdező! :D Introvertált, kissé melankolikus lány vagyok, úgyhogy a cselló áll a legközelebb a lelkemhez. A leírásod alapján nagyon hasonlítunk. :D
És amúgy hogy döntöttél, elkezdtél csellózni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!