Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen hangszeren játsszak?

Milyen hangszeren játsszak?

Figyelt kérdés

Nincsenek nagy vágyaim, tehát csak saját magam és párom szórakoztatására szeretnék hangszeren játszani. Nagyon tetszik a cselló, hegedű és a basszusgitár. Melyiket válasszam vagy hogyan válasszak? Eléggé introvertált vagyok, egyszer nyugodt máskor nagyon vad egyéniségű, egyszer nagyon nőcis, máskor a legtrehányabb hajléktalan is simán elbújhat mögöttem :D (na jó, ez csak ha futok) , szeretem a rockot, de a klasszikust is, a "mély, érzéki" zenét

Melyik legyen? Ti hogyan döntenétek?

22/N

2014. okt. 7. 20:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a leírást. A hegedűt tudom, h "sír" a kezdetekben, mert exemmel épp akkor voltam együtt mikor tanult, de mára gyönyörűen megtanult játszani és látszódik, érződik, h milyen közel áll hozzá ez a hangszer.

Leginkább a csellóhoz vonzódom, mert olyan szép mély, kissé szomorkás, bús hangja van, így szerintem őt fogom választani.

2014. okt. 7. 21:49
 12/14 anonim válasza:

Ha gyors sikerre vágysz akkor zongora, vagy valamilyen fúvós, ha ez nem lényeg akkor belevághatsz egy vonósba. A cselló jó választás.

Bármelyiket választod, rengeteget kell gyakorolni a jó tudáshoz

2014. dec. 6. 17:03
 13/14 anonim válasza:
nem tudom aktuális e még, de a csellót csak ajánlani tudom. 9 évig játszottam, sajnos egyetem miatt abba kellett hagynom, és rettentően hiányzik. igazi hálás hangszer, szóval már a kezdetekben élvezhető :)
2015. márc. 14. 11:49
 14/14 anonim válasza:

Én ugyanazért választottam a csellót, amiért te (szeretnéd), kedves kérdező! :D Introvertált, kissé melankolikus lány vagyok, úgyhogy a cselló áll a legközelebb a lelkemhez. A leírásod alapján nagyon hasonlítunk. :D

És amúgy hogy döntöttél, elkezdtél csellózni?

2019. jan. 12. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!